Велика перемога Тоні Кайролі в Німеччині

Велика перемога Тоні Кайролі в Німеччині

Fiat Professional вітає Тоні Кайролі, справжній італійський спортивний символ і восьмикратний чемпіон світу, який виграв на захоплюючій трасі Талькесселя, в західній Німеччині, недалеко від Галле. На красивій 1500-метровій трасі з швидкими підйомами та спусками і ґрунтом середньої жорсткості домінував сицилійський ас, який в черговий раз продемонстрував свій світовий рівень і рішучість.

Після цієї важливої ​​перемоги Тоні зміцнив своє безперечне лідерство в рейтингу, який в даний час очолює з 258 очками. Це результат наполегливої ​​роботи, виконаної з ентузіазмом, рішучістю і постійною самовідданістю. Ті ж непідробні цінності поділяє і бренд FCA, присвячений комерційним автомобілям, який ось уже другий рік поспіль є офіційним спонсором чемпіонату світу з мотокросу FIM MXGP і надає транспортні засоби організаторам.

«Головний герой» офіційного автопарку – це неперевершений Fullback, жорсткий і надійний пікап Fiat Professional, який ідеально підходить для всіх видів діяльності, торгівлі та дозвілля. Його можливості включають значну вантажопідйомність, корисне навантаження більше однієї тонни і більше трьох тонн вантажу на буксирі. Крім того, завдяки повному приводу і електронному селектору 4WD Fullback може легко долати саму труднопрохідну місцевість в найскладніших умовах, наприклад, при русі по бездоріжжю з важким вантажем.

Захоплюючий чемпіонат світу з мотокросу 2017 року FIM MXGP 28 травня продовжиться на трасі в Ерні (Франція), яка з цієї нагоди буде називатися «Fiat Professional MXGP Франції», так як Fiat Professional займе престижну посаду титульного спонсора цього заходу. І ще раз Fiat Professional буде поруч з найсильнішим Тоні Кайролі, своїм послом в світі і безперечним лідером чемпіонату світу.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті