Лінійка Fiat Professional поповнилася Talento

Лінійка Fiat Professional поповнилася Talento

Для нового автомобіля компанія Fiat Professional вибрала ім’я в гармонії з традицією, що з посиланням на давню монету нагадує про підхід до ціни в поєднанні з кращою в своєму класі вантажомісткістю при надзвичайній компактності і маневреності. Це робить лінійку Fiat Professional ще більш конкурентоспроможною в плані діапазону і кількості нових рішень. Замовлення стартують в травні.

Fiat Professional представляє Talento – модель, яка завдяки її великій вантажомісткості є ідеальним помічником для професіоналів на міських вулицях і на заміських шосе. Вона відрізняється великою експлуатаційною гнучкістю і здатністю адаптуватися до найрізноманітніших потреб клієнтів. Її назва – Talento– нагадує про невід’ємні якості транспортного засобу та підхід до ціни з посиланням на назву давньої монети в кращих традиціях Fiat Professional. Прізвисько має велике символічне значення і передбачає, що автомобіль зможе продемонструвати свої здібності і, просто кажучи, свій талант. Всі його особливості розраховані на відповідь новим викликам майбутнього.

З точки зору стилю, новий Talento компактний і добре складний: видовжене вперед лобове скло приємно поєднується з коротким капотом, і загальний ефект створюється значним, але динамічним передком. Конструкція горизонтальна з рельєфними, чіткими лініями, що підсилює відчуття сімейності модельного ряду Fiat Professional і підкреслює ширину автомобіля і його вантажомісткість, завдяки квадратній формі задньої частини, і одночасно несе ідею динамізму і стабільності. Нова модель оснащена надійними, потужними і економічними двигунами з турбонаддувом і подвійним турбонаддувом, що розвивають потужність до 145 к.с.
Нова лінійка Talento є сполучною ланкою між DoblòCargo і Ducato, а також дозволяє Fiat Professional покрити нові обсяги і завантажувальну довжину, і максимально задовольнити всі професійні потреби в перевезеннях.

В результаті з’явився функціональний транспортний засіб, який дозволяє цінувати роботу, час і гроші, завдяки увазі до реальних потреб клієнтів, що відображає великий модельний ряд, який включає фургони, мінівени, подвійні кабіни і безбортовіплатформи.

Talento з його зрозумілим, повним модельним рядом і Fiat Professional з його всеосяжним асортиментом і організацією, присвячені професіоналам і завжди підійдуть для клієнтів, яким потрібні самі конкретні рішення.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті