Модельний ряд Fiat Professional в підтримку чемпіонату світу з мотокросу FIM MXGP

Модельний ряд Fiat Professional в підтримку чемпіонату світу з мотокросу FIM MXGP

Чемпіонат світу з мотокросу MXGP FIM перелітає до Європи. Після першого інавгураційного заходу в Патагонії, гонщики попрямують на трасу в Фалкенсваарде, Голландія, яка буде приймати першу зустріч на старому континенті в неділю, 18 березня. Чинний чемпіон Тоні Кайролі, який, після того, як прийшов першим в гонці 1 і другим в гонці 2 в Патагонії, може похвалитися вже 47 очками на рахунку, ділячи позицію лідера зі своїм конкурентом. Тоні Кайролі є послом бренду Fiat Professional, а Fiat Professional буде офіційним спонсором чемпіонату вже третій рік. Підтримують чемпіона світу – Fullback Cross, пікап з лінійки Fiat Professional, і Ducato 4×4, універсальний автомобіль, який розширює можливості використання Ducato для роботи і відпочинку.

Не випадково, Fullback Cross і Ducato 4×4 є «product heroes» офіційного парку чемпіонату FIM MXGP. Автомобілі ідеально підходять для роботи і відпочинку. Fullback Cross міцний, надійний і з вражаючою вантажопідйомністю. Він має корисне навантаження понад тонну і може буксирувати більше трьох тонн. Крім того, завдяки використанню повного приводу і електронного селектора 4WD, він може легко впоратися з самим грубим ландшафтом в найважчих умовах, як наприклад, при русі по бездоріжжю з великим навантаженням. Ducato 4×4 – це універсальний автомобіль з постійним повним приводом з двома коробками передач і автоматично керованою центральною муфтою в’язкості. Цей пристрій забезпечує правильний розподіл крутного моменту між передніми і задніми колесами, оптимізуючи тягу на бруду, снігу і піску. Ducato 4×4 також пропонує всі характеристики міцності і продуктивності, необхідні для подолання ділянок бездоріжжя, та спеціальне обладнання для використання всього корисного навантаження.

Fullback Cross і Ducato будуть демонструватися разом з іншими автомобілями модельного ряду на стенді Fiat Professional, встановленому в зоні паддока на всіх гонках чемпіонату MXGP.

Партнерство між Fiat Professional і чемпіонатом світу FOC MXGP засноване на спільних цінностях: ентузіазм, рішучість і постійна самовіддача, втілених Тоні Кайролі, який завжди демонструє на чемпіонатах з мотокросу велику завзятість і мужність, що відображає і підхід Fiat Professional до подолання викликів. Після дуже успішного 2017 року Fiat Professional готується до захоплюючого 2018 року, наповненого інноваціями і новими розробками, які ще більше збагатять лінійку і будуть знаходитися поруч зі світом мотокросу на різних етапах чемпіонату світу.

Для всіх шанувальників чемпіонату MXGP Fiat Professional підготував спеціальну пропозицію: всі, хто буде присутній на одному з європейських етапів чемпіонату, при покупці нового комерційного автомобіля з модельного ряду зможуть отримати гарантію терміном на 5 років.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті