«Салон смаку» подорожує на борту Fiat Professional

«Салон смаку» подорожує на борту Fiat Professional

Fiat Professional є технічним партнером «TerraMadre – SalonedelGusto 2016»–заходу, який проходить в Турині з 22 по 26 вересня. Це топовий міжнародний захід присвячено культурі харчування, а шоу дозволить публіці відвідати ринок, в якому беруть участь представники з п’яти континентів і відділень суспільства «Слоуфуд». Також пройде багато зустрічей, присвячених значенню здорової їжі і вина, доступних по всьому світу, і обміну думками в області харчових продуктів.

Основна тема заходу «Любити Землю» прекрасно представлена ​​автомобілями Fiat Professional, які будуть перевозити всю продукцію SlowFood. Це новий Fullback, «герой праці», абсолютно спокійний на бездоріжжі і, в разі необхідності, також здатний подбати про потреби повсякденного життя, і новий Fiorino, фургон, створений для міста. Дійсно, модель підтверджує концепцію, яка привела його до успіху: велика вантажомісткість при компактному розмірі. Дві машини передають продукти Землі один одному, в метафоричній естафеті, у міру того, як вони перевозять їх із сільської місцевості в місто. Fullback є ідеальним партнером для сільськогосподарських робіт, завдяки своїй вантажомісткості і маневреності на пересіченій місцевості. Він міцний і надійний, але також швидкий і ефективний. Приїжджаючи в місто для роздрібних поставок, він може “передати естафету” новому Fiorino, який на менш ніж чотирьох метрах може запропонувати вантажний обсяг до 2,8 м3 і вантажопідйомність 660 кг. Крім того, це єдиний невеликий фургон, який пропонує двигун 1.4 NaturalPower 70 к.с. на подвійному паливі – бензині і метані.

У 2016 році Fiat Professional зміцнив свій імідж бренду «fullliner», готового вирішувати ключові проблеми завдяки своїй абсолютно новій продукції. Він пропонує професійний підхід, адресований іншим професіоналам, на основі інноваційних та націлених на бізнес рішень, в тому числі запуск новогоресурсу @FiatProOfficial в Твіттері (https://twitter.com/FiatProOfficial).

Fiat Professional може похвалитися більш ніж 100-річною історією і унікальним в своєму роді багажем досвіду в світі комерційних транспортних засобів. Час зміцнив майстерність, не впливаючи на ентузіазм у вирішенні викликів часу, щоб з тією ж пристрастю і мужністю завжди відкривати нові дороги. Нові стратегії і нові моделі, запущені в цьому році, такі як Fullback, Talento і Fiorino, відіграють фундаментальну роль в цьому розвитку і в напрямку все більш глобального зростання.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті