Третя перемога поспіль за Тоні Кайролі

Третя перемога поспіль за Тоні Кайролі

Fiat Professional вітає Тоні Кайролі, справжній символ італійського спорту і восьмикратного чемпіона світу, який переміг на захоплюючій трасі Локет в Чехії, в тринадцятому колі чемпіонату світу з мотокросу 2017 MXGP FIM. Сицилійський пілот тепер твердо очолює таблицю з 523 очками і зміцнив свою позицію на чемпіонаті світу , роблячи завдання отримання найвищого титулу ще більш захоплюючим. Наступний етап відбудеться 6 серпня в Ломмелі, Бельгія, на «Fiat Professional MXGP Бельгії».

Ентузіазм, рішучість і постійна самовідданість дозволяють сицилійському чемпіону перемагати в змаганнях і є цінностями, які він поділяє з Fiat Professional: не випадково бренд вибрав його своїм послом і завжди підтримує його на цьому складному і вимогливому шляху, який проте може принести велике задоволення. Крім того, другий рік поспіль Fiat Professional також є офіційним спонсором захоплюючого чемпіонату світу з мотокросу MXGP FIM.

Сьогодні бренд є справжнім «фул-лайнером» і пропонує модельний ряд, здатний забезпечити правильну відповідь на всі потреби для виконання транспортних завдань: повний набір типів кузова, вантажопідйомність і вантажомісткість і повний набір колісних баз та варіантів ширини і висоти, на додаток до високоефективних двигунів на різних типах палива (бензин, дизельне паливо, ЗНГ і метан). Більш того, бренд приділяє пильну увагу «спеціальному асортименту», як наприклад, пасажирський транспорт і трансформовані автомобілі. Це природна еволюція за більш ніж столітню історію і видатний багаж досвіду в світі комерційних автомобілів.

Публіка на трасі Локет мала можливість помилуватися зразками модельного ряду на стенді Fiat Professional: поруч з нестримним вантажним пікапом Fullback, «ідол продуктом» офіційного парку чемпіонату світу з мотокросу MXGP FIM, був виставлений екземпляр Talento. Завдяки своїй підвищеній вантажопідйомності, фургон Talento – ідеальний помічник для професіоналів на міських вулицях і заміських дорогах. Він відрізняється винятковою гнучкістю і здатністю адаптуватися до різних потреб клієнтів.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті