Fiat Professional разом з багаторазовим чемпіоном Cвіту Тоні Кайролі

Fiat Professional разом з багаторазовим чемпіоном Cвіту Тоні Кайролі

23 вересня, в день народження Тоні Кайролі, бренд Fiat Professional привітає багаторазового чемпіона світу з мотокросу і оголосив, що його спонсорство буде продовжено до 2018 року. А для всіх шанувальників, які хотіли б зустрітися з ним особисто, сицилійський гонщик буде доступний в Ганновері, 28 вересня, де він буде гостем на стенді Fiat Professional на найважливішій європейській торговельній виставці, запланованійз 22 по 29 вересня в цьому німецькому місті.

Це престижне партнерство, засноване на спільних цінностях – пристрасті, рішучості і динамізмі. Це складові перемоги, які ведуть бренд FCA, присвячений комерційним автомобілям, вперед в 2016 році, завдяки відмінній новій продукції, ще більш орієнтованій на клієнта, і чіткому прагненню відкривати нові дороги на світовому ринку.

Символ італійського спорту, Тоні Кайролі сказав: «Я італієць, а Fiat Professional представляє італійську перевагу в світі праці і професійних перевезень. Його міцні, ергономічні автомобілі з сучасним дизайном ідеально відповідають вимогам людей, які повинні працювати, виконувати перевезення і безперервно рухатися, як ми робимо в мотокросі, добираючись під час гоночного сезону до гоночних трас по всьому світу, часто в екстремальних умовах. Я дуже радий подавати такий бренд, як Fiat Professional, і бути за кермом мого нового Fullback, коли кожен день їду на тренування з моїм мотоциклом».

Крім того, бренд Fiat Professional також взяв участь в якості презентаційного спонсора на змаганнях «Мотокрос Націй 2016», де Тоні Кайролі  24 і 25 вересня очолив  італійську команду на трасі Мадджоре в Новарі. Безумовно, емоцій більше ніж достатньо на цій складній трасі, де 38 збірних команд з 3 гонщиків кожна відповідно змагаються в своїх класах: MXGP, MX2 і Open.

Саме на чемпіонатах світу FIM Motocross Чемпіонат світу з MXGP – на яких Fiat Professional є офіційним спонсором, а в чемпіонаті 2016 року, який щойно закінчився, був також титульним спонсором на етапах в Бельгії, Італії та Великобританії – Кайролі став восьмиразовим чемпіоном світу, а в цьому році посів друге місце з 647 очками, незважаючи на важкий старт через серйозну аварію на початку цього року.

Рішучість і характер також притаманні нестримному Fullback, пікапу від Fiat Professional, який був офіційним автомобілем цього захоплюючого чемпіонату світу, демонструючи свої якості, розміри і двигуни в кожній гонці. Крім того, повний привід може також впоратися з будь-якою місцевістю, так само, як гоночний мотоцикл для мотокросу.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті