Fiat Professional є лауреатом премії «Bea World – Best Events Awards»

Fiat Professional є лауреатом премії «Bea World – Best Events Awards»

Концерн FCA Group з комунікаційними проектами брендів Fiat і Fiat Professional отримав три премії в першому випуску конкурсу «Bea World – Best Events Awards», який після попередніх одинадцяти випусків «EuBea – European Best Event Awards» тепер став глобальним. З цього року, дійсно, престижні Золоті слони – символ мудрості, сили і довголіття – будуть оскаржуватися головними героями індустрії подій з усього світу. Присуджувати їх буде журі, що складається з представників основних компаній, що інвестують в події, комунікації і живе спілкування..

Fiat Professional на стороні жертв землетрусу в Центральній Італії

Бронзовий слон в категорії «Стійкі інновації» дістався проекту «Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare», спрямованого на сприяння відновленню економічної структури в зонах, уражених землетрусами в Центральній Італії. В ініціативі солідарності, організованої агентствами Cesen – Leo Burnett, співпрацювали Fiat Professional, регіон Лаціо, Громадянська оборона, Відділ спеціальної реконструкції Лаціо і компанія Morini Rent.

Десять автомобілів Fiat Professional, включаючи Ducato, Talento і Fullback, були передані населенню 21 квітня в Аматріче (Рієті), місті, яке символізує трагедію, під час офіційної церемонії з представниками органів влади та представниками компанії. Якщо говорити більш конкретно, то спеціальний парк Fiat Professional був наданий для безкоштовного користування малими підприємствами, торговцями, школами, спортивними клубами і всіма громадянами, які беруть участь у проектах, спрямованих на відновлення.

За проектом «Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare» користувачі могли вибрати найбільш підходящий для своїх потреб автомобіль з парку і користуватися ним протягом дня. Кожна людина могла користуватися послугою два рази в сім днів. Для бронювання був відкритий номер безкоштовного телефону, а машини можна було отримати на площі Пьяцца-дель-Донаторе в Аматріче, де була обладнана виставкова площа і інформаційний куточок.

В рамках проекту «Fiat Pro ricostruzione. Insieme per ricominciare» Fiat Professional ще раз продемонстрував, що компанія професіоналів на службі у професіоналів може надати практичні відповіді в важкі часи. Варто відзначити, що проект переможець конкурсу «Bea World – Best Events Awards» є невід’ємною частиною більш широкого плану групи FCA, яка забезпечила негайну і конкретну гуманітарну, технічну та економічну підтримку населенню, що переживає труднощі, про що свідчать численні ініціативи запущені в останні місяці для підтримки мешканців територій, що постраждали внаслідок землетрусу.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті