ПРЕМІЯ FLEET VAN AWARDS 2014: FIAT PROFESSIONAL УДОСТОЄННИЙ ЗВАННЯ “ВИРОБНИК АВТОФУРГОНІВ РОКУ”

ПРЕМІЯ FLEET VAN AWARDS 2014: FIAT PROFESSIONAL УДОСТОЄННИЙ ЗВАННЯ “ВИРОБНИК АВТОФУРГОНІВ РОКУ”

  • Премією “Fleet Van Awards” 2014 року судді нагородили Fiat Professional за “неймовірну прихильність до клієнтів автотранспортних підприємств і його готовність заохочувати менеджерів автомобільних парків і сприяти розвитку їх поглядів.

За думкою журі, Fiat Professional є “еталоном для оцінки всіх виробників фургонів”.

Вже третій рік поспіль Fiat Fiorino боровся за звання “Міський фургон року”, завдяки своїй виграшної комбінації практичності, комфорту, надійності і економічності, а також відмінній підтримці, гарантованій через офіційних дилерів.

Fiat Professional був названий “Виробник фургонів року” у Великобританії на престижному конкурсі Fleet Van Awards 2014, значне досягнення, яке не тільки підкреслює велику привабливість універсальноої лінійки Fiat Professional, але також визнає зусилля бренду з постійного підвищення обсягу і якості послуг, які він пропонує всім своїм клієнтам, автотранспортним підприємствам, в Великобританії.

Тепер в його сьомий рік, щорічна престижна премія “Fleet Van Awards” є визнанням досягнень виробників транспортних засобів, транспортних операторів і постачальників від журі міжнародних експертів, у тому числі членів редколегій видань Fleet News і Fleet Van.

Присуджуючи FIAT Professional премію “Виробник автофургонів року”, журі від Fleet Van зауважило: “Виробник автопарків, який був високо оцінений торік, нарешті, забезпечив перше місце після подальших поліпшень у сфері якості продукції і підтримки від виробника для автопарків і розширення сектору автотранспортних підприємств. Неймовірна прихильність Fiat Professional до своїх клієнтів, автотранспортних підприємств, і його готовність готовність заохочувати менеджерів автомобільних парків і сприяти розвитку їх поглядів, а також його прекрасний модельний ряд, зробив його гідним переможцем.”

Судді вказали на такі інновації, як політика FIAT Professional щодо поставок запчастин, яка скорочує час простою і поліпшує обслуговування, і те, що його транспортні засоби та двигуни утворюють основу для моделей багатьох інших виробників. Роблячи підсумок судді заявили: “Fiat Professional є еталоном для оцінки всіх виробників фургонів.”

Вже третій рік поспіль, модель Fiat Fiorino заявляє права на звання “Міський фургон року”, ідучи попереду сильної конкуренції. Конкуруючі автомобілі порівнюються за низкою основних критеріїв до автопарку, таких як вантажопідйомність і універсальність, безпека і технології, рівень витрати палива та викидів, надійність і дилерська підтримка, комфорт і ходові якості, і звичайно ж, загальні експлуатаційні витрати. За думкою журі: “Fiorino має ідеальну вантажопідйомність і конфігурацію для міського використання і користується підтримкою відмінного виробника і дилерів. Сильні, високоефективні двигуни і низькі витрати на обслуговування ставлять його попереду за експлуатаційними витратами і роблять його ідеальним для міських парків фургонів.”

Престижна нагорода “Fleet Van Awards 2014”, отримана Fiat Professional приєднується до ще двух важливих нагород, які бренд виграв останнім часом у Великобританії. У липні Fiat Doblò Cargo був названий “Фургоном 2014 року” членами журі «Motor Transport Awards 2014″, найбільш важливе визнання в категорії дорожньо-транспортних засобів, в той час як Fiat Fiorino, в третій рік поспіль, був названий “Кращим легким фургоном 2014 року” на щорічному нагородженні “Van Fleet World Honours 2014”.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті