Fullback став «Пікапом 2017 року»

Fullback став «Пікапом 2017 року»

Новий Fullback від Fiat Professional був обраний «пікапом 2017 року» в першому виданні конкурсу, організованого французьким журналом «4х4 Magazine» (EditionsLarivière). Престижна нагорода була отримана завдяки 19% від загальної кількості голосів, поданих читачами через веб-сайт журналу (www.4x4mag.com).

Маючи найкращі конкурентні характеристики з точки зору конфігурації, розмірів і двигунів, Fullback з’явився у відповідь на реальні потреби професійних клієнтів і має великий діапазон застосування, що робить його придатним для будь-яких цілей, а не тільки для роботи, в повній відповідності з філософією Fiat Professional. Таким чином, це продукт-символ нового модельного ряду, який дозволяє бренду Fiat Professional відкривати нові перспективи і зробити важливий крок у його глобальному розвитку. Зокрема, пікапи є одним з найбільш важливих сегментів в регіоні EMEA, який становить 22% продажів комерційних автомобілів. Середнє значення по Європі становить близько 6% з тенденцією зростання, в той час як в Африці і на Близькому Сході, доходить до цілих 70%.

Серед виграшних характеристик моделі Fullback велика вантажомісткість, вантажопідйомність більше тонни, а буксирувальнамаса перевищує три тонни. Крім того, завдяки повному приводу і електронному селектору 4WD, він може бути дуже маневреним на найскладнішій місцевості і витримувати дуже інтенсивні навантаження, які бувають на ділянках бездоріжжя при максимальній масі спорядженого транспортного засобу.

Зокрема, за допомогою системи електронного селектору 4WD, яка не має аналогів, користувач може легко включати центральний диференціал Torsen, який завдяки трьом муфтам з електронним управлінням завжди забезпечує оптимальний розподіл крутного моменту між передніми і задніми колесами і поліпшує зчеплення з дорогою на мокрій або засніженій поверхні. І нарешті, використання знижених передач забезпечує маневреність навіть у несприятливих умовах при повному завантаженні автомобіля.

Відрізняючись спортивними пропорціями, завдяки витягнутій вперед кабіні і зменшеному передньому звису і неповторному італійському стилю, відповідно до нової стилістики бренду, інтер’єри пікапа Fullback відображають як функціональність транспортного засобу для роботи, так і комфорт і елегантність позашляховика високого класу. Крім того, система підвіски передбачає на передній осі 2-важельну схему зі стабілізатором поперечної стійкості, а ззаду встановлено​​жорстку вісь з багатошаровими листовими ресорами для забезпечення максимальної надійності та міцності.

Fullback оснащений турбодизельним 2,4-літровим двигуном з системою прямого уприскування«common rail»і доступний в двох варіантах потужності і крутного моменту – 150 к.с. (113 кВт) і 380 Нм або 180 к.с. (133 кВт) і 430 Нм–і в поєднанні з двома типами коробки передач: шестиступінчаста механічна або п’ятиступінчаста автоматична.

І, нарешті, слід пам’ятати про те, що нестримний Fullback є офіційним автомобілем чемпіонату світу з мотокросу «FIM MotocrossWorldChampionship MXGP», для якого Fiat Professional є офіційним спонсором, а у виданні 2016 року, він також був титульним спонсором на гонках в Бельгії, Італії і Великобританії. Саме на захоплюючому чемпіонаті світу з’явився Тоні Кайролі, восьмикратний чемпіон світу, який до 2018 року буде отримувати спонсорську допомогу від Fiat Professional, і завжди поруч з ним буде новий пікап італійської марки.
Це престижне партнерство засноване на загальному розумінні справжніх цінностей, таких, як пристрасть, рішучість і динамізм. Крім того, завдяки його італійському стилю і агресивному зовнішньому вигляду, новий пікап прекрасно втілює в собі дух виклику Fiat Professional на світовому ринку; ті ж цінності підтримує Тоні Кайролі, символ італійського спорту, який бореться на чемпіонатах світу з мотокросу завжди з великим завзяттям і мужністю.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті