New Fullback Cross: стиль ще ніколи не давав стільки свободи, щоб втекти від рутини

New Fullback Cross: стиль ще ніколи не давав стільки свободи, щоб втекти від рутини

З’явився Fullback Cross, побудований, щоб втекти від рутини, новий пікап з сильною індивідуальністю, надзвичайно універсальний і здатний задовольнити потреби в мобільності і свободі, а також виділятися в повсякденному житті і жити на всі 100 в будь-який момент дня. Адже з Fullback легко долати всі перешкоди і отримувати задоволення без винятків, без обмежень і без компромісів.
Міцний і універсальний, з комфортом седан-класу і відмітним стилем, Fullback Cross – це версія італійського пікапа вищого рівня, яка доповнює модельний ряд у відповідності з останніми тенденціями ринку. Ринок, який за чотири роки виріс більш ніж на 60 процентних пунктів, з версіями для дозвілля, на які припадає 25% сегмента.

Миттєво впізнаваний завдяки своєму унікальному стилю

Спортивна і своєрідна зовнішність, ексклюзивні деталі стилю, які передають динамізм, такі як ексклюзивні текстуровані чорні аеродинамічні спортивні дуги безпеки, який поєднуються з оновленими деталями передньої решітки, дзеркалами заднього виду, ручками, колісними арками і 17-дюймовими колісними дисками – все з матовою чорною обробкою . Чорні також і нові підніжки, виконані в інноваційному дизайні.

Цей неповторна естетика йде рука об руку з видатним комфортом на рівні седана, завдяки розкішному базовому оснащенню: біксенонові фари, світлодіодні DRL, двозонний автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль і шкіряні сидіння і рульове колесо. Передні сидіння також мають підігрів з електричним регулюванням, при цьому сидіння водія має електричне регулювання. Комфорт доповнює навігаційна система з 7-дюймовим сенсорним екраном, радіо DAB, CD / MP3-плеєр, Bluetooth і USB-порт. І останнє, але не менш важливе: щоб втекти від повсякденної рутини в цілковитій безпеці, є сім подушок безпеки (включаючи колінну подушку водія) в базовій комплектації, електронний контроль стійкості, система стабілізації причепа, система попередження про виїзд зі смуги руху (LDW) і допомога при старті в гору.

Безпека в кожній пригоді

Система тяги є найдосконалішою в категорії і дозволяє виконати будь-яке завдання: Fullback Cross має цілих чотири різних режими, а також блокування заднього диференціала.
Досить натиснути кнопку, щоб переключитися з режиму приводу на два колеса, що ідеально підходить для обмеження витрати палива, на повний привід з центральним диференціалом Torsen для позашляхового використання. Крім того, Fullback Cross пропонує водієві можливість використовувати нижчі передачі, а для більш екстремальних маршрутів механічно блокувати задній диференціал.

Якими б великими не були ваші запити, Fullback Cross готовий задовольнити усі з них, завдяки його подвійній кабіні (довжина 5,28 м – ширина 1,81 м – висота 1,815 м – колісна база 3,00 м). Незважаючи на свій значний розмір, Fullback Cross очолює свій сегмент у маневреності: діаметр поворотного круга – всього 11,8 метра – є найкращим в класі. В якості ще одного плюса в базову комплектацію входить задня паркувальна камера. Fullback Cross здатний перевозити до 1,1 тонни і буксирувати 3,100 кг, що досить для вирішення будь-яких завдань.

Щоб мати достатньо енергії для роботи і дозвілля, Fullback Cross оснащений потужним 2,4-літровим алюмінієвим турбодизельним двигуном 180 к.с. (133 кВт) з крутним моментом 430 Нм при 2500 об/хв з електронними регульованими фазами газорозподілу. Все це оптимізує економію палива і викиди, забезпечуючи оптимальний крутний момент і потужність у всьому робочому діапазоні.

Fullback Cross також пропонує дві коробки передач: ручну шестиступінчасту або автоматичну п’ятиступінчасту, остання з елементами управління на кермі для динамічного, захоплюючого водіння.

Універсальний в роботі, комфортний у подорожах

Тільки автомобіль, настільки ж універсальний, як Fullback Cross, може бути як найнадійнішим робочим партнером, так і веселим супутником в кожній пригоді. Всі його функції та обладнання роблять його надзвичайно простим у використанні, з рівнем комфорту завжди в ногу з часом: максимальна маневреність де-завгодно завдяки кращому в своєму класі діаметру повороту, легке паркування завдяки камері заднього виду. Комфорт гарантують шкіряні сидіння і автоматична коробка передач.
Це дійсно машина, яка може зробити абсолютно все, що приходить в голову, завдяки рамній конструкції, шасі, яке гарантує вантажомісткість, простір та опір найжорсткішим зусиллям, наприклад, рух на бездоріжжі при повному завантаженні; а вантажний відсік розроблений до найдрібніших деталей, щоб перевозити будь-які предмети.

Безліч точок кріплення вантажу і спортивні дуги безпеки призначені для фіксації предметів самих різних розмірів. Більш того, він також може бути оснащений спеціально розробленим чохлом, щоб мати справжній багажник.

Його універсальність не має обмежень: буксирувальна маса більше 3 тонн і вантажопідйомність більше 1 тонни, також Fullback може бути обладнаний кабіною для кемпера, щоб перетворити його в маленький будинок на колесах. Наприклад, лінійка тепер включає в себе повнопривідний кемпер з кабіною Tischer Trail 200, рішення, яке забезпечує практично необмежену свободу і мобільність, легко встановлюється і видаляється швидко і в повній безпеці. Інтер’єр салону забезпечує зручну житлову площу, достатній простір і просторе ліжко, а також високоякісні матеріали і тканини.

Еклектичний навіть в своїй зовнішності, Fullback також пропонується з спеціальним фірмовим розфарбуванням в стилі мотогонок, створеному у співпраці з Garage Italia Customs, яке полюбилося глядачам на різних етапах чемпіонату світу FX Motocross MXGP 2017, в якому в дев’ятий раз переміг представник Fiat Professional Тоні Кайролі.

Mopar для Fullback Cross

Mopar® – Офіційний сервіс-партнер FCA – пропонує дуже корисний водонепроникний алюмінієвий знімний тент, щоб посилити практичність цього щедро оснащеного, надзвичайно універсального автомобіля, що ідеально підходить і для повсякденної роботи і для дозвілля. Ідеальний в плані захисту вантажу від бруду і погодних умов, зносостійкий і надійний, він має привабливий стиль, а також є зручним і безперебійним в експлуатації. Він виконаний з чорної полімерної тканини з алюмінієвим покриттям і швидко і легко встановлюється; і більш того, у нього є замок і ключ, щоб тримати вантаж в безпеці. Цей аксесуар розширює і без того широкий вибір з більш ста доступних аксесуарів для Fullback. Процес розширення буде продовжено в наступному році з впровадженням нових спеціалізованих аксесуарів, таких як лебідка, передній брус або нові 18-дюймові диски, які можна замовити, після того, як автомобіль укомплектований і обладнаний безпосередньо на заводі-виробнику.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті