Дебютує Talento MY 2020 року – ідеальне поєднання маневреності і продуктивності

Дебютує Talento MY 2020 року – ідеальне поєднання маневреності і продуктивності

На підході новий Talento 2020 модельного року, що пропонує нові 2-літрові двигуни, сертифіковані як Euro6d-Temp, і численні інновації в салоні, включаючи 7-дюймову інформаційно-розважальну систему Touch-Radio Nav, яка включає інтеграцію Apple CarPlay і сумісність з Android AutoTM через спеціальний додаток. Підтверджено якісні відмінності, які роблять її ідеальним компаньйоном для професіоналів в їх міських і заміських маршрутах, а саме: велика вантажопідйомність, велика універсальність і здатність адаптуватися до різних потреб клієнтів. Звичайно, інформація про новий 2020 модельний рік буде сприяти зміцненню успіху моделі, яка в перші шість місяців цього року показала зростання обсягів продажів на 13% в порівнянні з аналогічним періодом 2018 року.

Нові двигуни Euro6d-Temp зі скороченням витрат палива до 11%
Велика новина про Talento MY 2020 року – це дебют нового 2-літрового двигуна EcoJet, який відповідає стандарту Euro6d-Temp і має зниження споживання палива до 11%, пропонуючи поліпшену потужність і крутний момент у порівнянні з попереднім 1,6-літровим двигуном. Доступний в трьох різних варіантах потужності (120 к.с. і 320 Нм, 145 к.с. і 350 Нм, 170 к.с. і 380 Нм) з максимальним крутним моментом, доступним вже при 1500 об/хв, двигун оснащений турбокомпресором зі змінною геометрією, який гарантує більш плавну їзду і більш еластичний мотор починаючи з низьких швидкостей, з подальшим зниженням споживання в реальному циклі використання. Фактично, за допомогою системи електронного управління, новий турбокомпресор здатний адаптувати динаміку рідини до частоти обертання двигуна і стилю водіння, гарантуючи правильне наддування в будь-який час. Крім того, в двигуні використовується технологія SCR (селективне каталітичне відновлення), система, яка знижує викиди оксиду азоту шляхом уприскування розчину AdBlue® в вихлопні гази. Нарешті, він доповнює лінійку двигунів Talento MY 2020 компактним двигуном 1.6 EcoJet Turbo 95 к.с. з системою S&S і 260 Нм, а також з турбокомпресором із змінною геометрією і технологією SCR.

Комфорт і функціональність для спокійних подорожей
Усередині Talento MY 2020 гарантує максимальний комфорт і чудову ергономіку завдяки міцним тканинам і добре профільованим сидінням, які дозволяють зручно сидіти всім пасажирам, а також оптимальне положення керма і органів управління, які роблять щоденне водіння більш розслабленим і безпечним. Зокрема, нові інтер’єри Black були оновлені, щоб створити елегантну і функціональну середу, яка добре поєднується з численними відсіками для зберігання – загальна місткість відсіків становить 90 літрів – і практичним і інтелектуальним «Мобільним офісом». Останній включає в себе інноваційне похиле центральне сидіння, оснащене складним столом, що відкривається спинкою з відділенням для зберігання і планшетом для документів.

Обсяги і довжини для задоволення будь-яких потреб у професійних перевезеннях
Доступний у всіх типах кузова – фургон з низьким і високим дахом, перевезення пасажирів, подвійна кабіна і вантажна платформа – Talento MY 2020 пропонує 2 довжини, 2 висоти і 2 різних колісних бази. Поєднуючи ці елементи, оновлена модель відповідає всім вимогам для перевезення легких вантажів – від 5,2 до 8,6 кубічних метрів, загальна вага автомобіля становить від 2,80 до 3,05 тонни, а вантажопідйомність може досягати 1 266 кілограмів. Більш детально, отвір в перегородці «CargoPlus», розташованій під пасажирськими сидіннями, дозволяє професіоналам перевозити об’єкти довжиною до 3,75 метра (4,15 метра в комплектації з довгою колісною базою). Надзвичайна доступність також забезпечується порогом всього 552 мм і шириною розсувних дверей 1030 мм (100 мм від землі). Обсяг завантаження становить 5,2 м3 у версії з короткою колісною базою, 6 м3 в версії з довгою колісною базою і навіть 8,6 м3 в конфігурації з довгою колісною базою і високим дахом; це означає, що Talento MY 2020 року, навіть у версії з короткою колісною базою, може перевозити 3 європіддони.

Інфотейнмент з інтеграцією Apple CarPlay і сумісність з Android AutoTM
З новим Talento MY2020 тепер є нове 7-дюймова інформаційно-розважальна система Touch-Radio Nav, що включає інтеграцію Apple CarPlay і сумісність з Android AutoTM. Система оснащена входом USB і блоком налаштування DAB, система пропонує також функцію навігації і технологію Bluetooth® для використання телефону без допомоги рук. Крім того, Apple CarPlay забезпечує оптимізовані маршрути руху в залежності від умов руху і може використовуватися для здійснення та отримування дзвінків, відправки та отримання повідомлень і прослуховування Apple Music, аудіокниг і подкастів, при цьому дозволяючи бути повністю зосередженими на дорозі.

CarPlay також оснащений голосовим управлінням Siri і розроблений спеціально для використання при водінні.
Система також сумісна з Android AutoTM, що дозволяє вам не виходити з екосистеми Android, навіть перебуваючи за кермом, «проектуючи» програми та сервіси на центральний дисплей, і призначена для того, щоб зробити пошук інформації за кермом простим і надійним. Водій може використовувати Google MapsTM або Waze, щоб прокладати маршрути і легко отримувати доступ до музики, мультимедійного контенту і основних програм обміну повідомленнями. Для отримання додаткової інформації про сумісність Android Auto дивіться support.google.com/androidauto.

Android Auto, Google Play та Google Maps є зареєстрованими торговими марками Google LLC.
Apple CarPlay є зареєстрованою торговою маркою Apple Inc.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті