Ducato – подорожі з упевненістю

Ducato – подорожі з упевненістю

Як завжди, шостий випуск бестселера Ducato є ідеальною відповіддю для всіх любителів туризму під відкритим небом. Численні варіанти кузова, квадратна і рівна форма багажного відсіку, ефективне шасі і водіння як на пасажирському автомобілі зробили це шасі найкращим для основних європейських виробників житлових автофургонів.
Озирнутися на свою історію з технічної точки зору також означає простежити еволюцію відпусток в будинках на колесах. Сьогодні нові двигуни Euro6 Multijet2 є кращими в своєму класі з точки зору ефективності використання палива і забезпечують високий крутний момент на низьких оборотах – особливість, яка високо цінується водіями житлових автофургонів. Двигуни Multijet2 130, 150 і 180 к.с. також доступні з роботизованою коробкою передач «Comfort Matic» для розслабленого водіння.
Крім того, на додаток до постійних вдосконалень транспортного засобу, Ducato в даний час знову утвердився в якості ідеальної базової моделі для сегмента житлових автофургонів, який постійно зростає.
Бренд також пропонує широкий спектр інтегрованих рішень і спеціалізованих послуг, створених за допомогою Mopar, щоб завжди подорожувати з впевненістю.Тому бути за кермом автобудинку на базі Ducato означає мати в розпорядженнісамі технологічні і екологічно чисті двигуни, комфорт, широкийспектр послуг і душевний спокій.З Ducato відпочивальники можуть насолоджуватися свободою без турбот, прямим і дружнімконтактом з природою і розкішною можливістю вибирати, де і коли зупинитися, щоб насолодитися відпочинком – це все складові зростаючої популярності стилю життя, яке пропонують рекреаційні автомобілі.

Ducato – єдина базова модель, народжена бути будинком на колесах

Тридцять п’ять років тому Fiat Ducato зробив революцію на ринку високо містких фургонів з переднім приводом, потужними двигунами і просторою вантажною площею. І революція продовжується. Сьогодні Ducato є європейським бестселером в категорії великих фургонів (від 2,8 до 4 тонн) і є найбільш продаваним мінімум на одинадцяти ринках. Крім того, він є безперечним лідером в категорії будинків на колесах: приблизно три будинки на колесах для чотирьох осіб в Європі зроблені на основі Ducato. За останні десять років автобудинок на основі Ducato вибрали 500 000 сімей по всій Європі.
Різні покоління моделі внесли свій внесок у зміну і поліпшення звичок користувачів автобудинків і їх досвід проведення відпусток, надаючи все більше удосконалень для кожного з багатьох аспектів їхнього життя на борту будинку на колесах.
Шосте покоління моделі є сьогодні найкращим рішенням для вимог щодо керованості, комфорту, безпеки, продуктивності, економії палива та екологічності.
Всі інновації для двигунів сприяють поліпшенню особливостей Ducato, які рік за рокомдоводили свою першість для власників автобудинків, зокрема, його квадратний, у формі коробки вантажний відсік, кожен сантиметр якого можна повністю експлуатувати, щоб весь простір був доступний для відпочинку. Більш того, Ducato має малий радіус повороту, що полегшує будь-який тип маневру. Компактна передня частина і кабіна мають надзвичайно стриманий передній звис на користь керованості і для оптимізації доступного життєвого простору.
Інша сильна сторона моделі – саме незрівнянний комфорт в кабіні і в денній зоні для пасажирів: безпечне і приємне водіння, поворотне сидіння «капітанське крісло», регульоване кермо з гідропідсилювачем. Виключно збалансоване шасі і спеціальні підвіски забезпечують безпеку і динамічну поведінку в будь-яких дорожніх умовах.
Крім того, він упакований пристроями активної і пасивної безпеки для подорожей з упевненістю. Нарешті, Ducato задовольняє основним параметрам життя на борту: видатна ергономіка, коли всі органи управління під рукою, а доступні послуги можна легко отримати за допомогою смартфона або планшета.
Ducato насичений обладнанням для автомобілів більш високого рівня і має суперсучасний дизайн. В цілому, зовнішній стиль бере початок від ультрасучасного «автомобільного дизайну», який разом з концепцією справжнього легкого комерційного автомобіля передає сильне почуття динамізму, безпеки, якості та міцності. Отже, новий автомобіль Fiat Professional додатково розвиває концепцію «дизайн повинен відповідати функціональності», яка завжди була відмінною рисою цієї моделі. Зокрема, однією з особливостей є можливість кастомізувати стиль автомобіля за допомогою численних рішень: дві різні кольори передньої решітки, пластини днища, фари з вбудованими денними ходовими вогнями (DRL) і 16-дюймові легкосплавні диски.

Безпека і інфотейнмент

Ducato підтверджує, що знаходиться в авангарді і з точки зору високих технологій, завдяки його пристроям безпеки нового покоління і помічників при водінні, а також нової інформаційно-розважальної системи. Обладнання включає в себе доступний на замовлення електронний контроль стійкості (ESC) з системою попередження перевертання, яка гарантує максимальний комфорт і захист вантажу від різких рухів, в поєднанні з системою адаптації до навантаження (LAC), систему Hill Holder, антибуксувальну систему (ASR) і систему екстреного гальмування (EBA). До систем допомоги при водінні відносяться Traction + (в комплекті з Hill Descent Control), система попередження про зміну смуги руху і розпізнавання дорожніх знаків (TSR).
Модель пропонує широкий спектр радіоприймачів з підтримкою технології Bluetooth і MP3-плеєром. Крім того, є в наявності система UconnectTM з 5-дюймовим сенсорним екраном, а також камера заднього виду і вбудована система супутникової навігації. І нарешті, вся лінійка доступна з декодером для цифрового звукового радіомовлення (DAB) разом з традиційним аналогом.

Двигуни і коробки передач

Технологія, яка характеризує двигуни Ducato, є найкращим прикладом конкретної роботи, орієнтованої на ефективність і повагу до екології. Двигуни, все Euro 6, оснащені технологією нейтралізації вихлопних газів (LPEGR), яка перехоплює вихлопні гази після сажового фільтра і повертає їх в камеру згоряння через контур низького тиску. Ця система має дві переваги: ​​вона зменшує викиди оксидів азоту (NOx) за допомогою більш низької температури згоряння і забезпечує економію палива за рахунок забезпечення кращого ККД турбіни.
Крім того, всі двигуни в лінійці Ducato є кращими в своєму класі потужності з точки зору ефективності використання палива і забезпечення високого крутного моменту при низьких оборотах – особливість, яка високо цінується водіями автобудинків. Лінійка двигунів Multijet2 забезпечує потужність від 115 до 180 к.с. –пропозиція, здатна задовольнити найрізноманітніші потреби виробників автобудинків і кінцевих споживачів.
А саме, 2-літровий 115-сильний Multijet2 є найбільш економічним і екологічним двигуном в лінійці і ідеально підходить для будинків на колесах. Він має потужність 115 к.с. і 290 Нм крутного моменту. Витрата палива знижується на 6 відсотків у порівнянні з попередньою версією Euro 5 +. Тепер він доступний з новою шестиступінчастою коробкою передач і версією з правим кермом.
2,3-літровий 130-сильний двигун Multijet2 є ідеальним бестселером для середніх автобудинків: їм легко управляти в будь-яких умовах, а максимальний обертовий момент 320 Нм доступний вже при 1800 оборотах на хвилину. Він ідеально підходить для змішаного використання: моторний в міських пробках і блискучий на довгих перегонах. Знову ж, витрата палива знижується на 3 відсотки в порівнянні з попередньою версією.
Завдяки оновленням, виконаним на 2.3 Multijet2 150 к.с., цей двигун ідеально підходить також для версій шасі з кабіною або шасі без кабіни. Максимальний крутний момент досягає 380 Нм, доступний з 1500 оборотів в хвилину. Крім того, в цьому випадку витрата палива знижується на 3 відсотки в порівнянні з попередньою версією Euro 5+.
Нарешті, існує потужний 2,3 180 Multijet2, ідеальний для великих і важких автобудинків і для користувачів, які шукають найвищий рівень продуктивності. Він пропонує ті ж самі рівні крутного моменту і потужності, як і попередній 3.0, а саме 180 к.с. і 400 Нм, але споживає майже на 20% менше. Цей винятковий результат досягається також за допомогою ряду операцій, спрямованих на поліпшення аеродинаміки турбокомпресора, спеціального сталевого колінчастого вала, армованих поршнів і паливного насоса більшої ємності.
Інша важлива новина стосується всієї лінійки: новий посилений генератор на замовлення, який скорочує час зарядження на 10%, а також новий подвійний маховик на двигунах Multijet2 150 і 180 к.с., який забезпечує менші вібрації і, отже, краще водіння і комфортність. Роботизована коробка передач «Comfort Matic» доступна на всіх двигунах 2300 см3. Окрім автоматичного і ручного режиму, коробка передач «Comfort Matic» має режим «Up», призначений для отримання найкращої продуктивності на найскладніших дорогах.

Fiat Ducato 4×4 Expedition Camper Van

Світ відпусток на свіжому повітрі рухається в нових напрямках, як попит на повнопривідні версії і рішення фургонів-кемперів. Сьогодні сегмент автофургонів являє собою більш чверті європейського ринку транспортних засобів для відпочинку. І в цьому випадку Ducato виявляється найбільш підходящим засобом для трансформацій в кемпери, завдяки його великий, правильній формі вантажного відділення, оптимальному співвідношенню загальної довжини з довжиною кабіни і більш ніж 200 доступних базових конфігурацій.
В результаті з’явився виставковий фургон Ducato 4×4 Expedition Show Camper Van, представлений в Дюссельдорфі на автосалоні Caravan Salon в минулому році – вправа в стилі, який не продається. Це зручний, високопродуктивний автомобіль орієнтований на спортивних, підприємливих клієнтів, які люблять подорожувати в дали від доріг і хочуть мати транспортний засіб, швидкий і гнучкий для переїздів і в той же час з великою і зручною житловою площею. Побудований на подовженій колісній базі Ducato з додатковим звисом і високим дахом, 4×4 Expedition виробляється у співпраці з кращими партнерами з дизайну інтер’єру, кастомізації кузова і приводу на чотири колеса.
Зовні Show Camper Van має двокольорове лакофарбове покриття в двох відтінках сірого, підняту підвіску і багато кастомізації Ducato Camper, як наприклад, передня пластина днища і світлодіодні денні ходові вогні. Зовнішній вигляд доповнюється передньою лебідкою і піднятим дахом, який оснащений всім необхідним для відпочинку далеко від дорігі по частині якого можна ходити, тобто його можна використовувати в якості зручного відкритого простору на висоті двох з половиною метрів від землі. Розумні технічні рішення посилюють його універсальність і стверджують його сміливий характер. Система повного приводу з віскомуфтою в поєднанні з особливою піднятою підвіскою і широкими шинами дозволяє безпечно і впевнено долати будь-які поверхні.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті