DUCATO 4X4 EXPEDITION НА КАРАВАН-САЛОНІ В ДЮССЕЛЬДОРФІ 2015

DUCATO 4X4 EXPEDITION НА КАРАВАН-САЛОНІ В ДЮССЕЛЬДОРФІ 2015

ТЕКСТ:

  • Новий фургон шоу-кемпер буде показано на німецькому автосалоні: високопродуктивний та комфортний, він ідеально підходить для спортивних, заповзятливих клієнтів, які хочуть зійти з уторованої доріжки.
  • Укомплектований на базі кемпера Ducato, з розширеним навісом і високим дахом, 4 × 4 Expedition є результатом співпраці з виробником топових житлових автофургонів компанією Tecnoform. Також він бере участь у проекті DANGEL для повноприводних систем і проекті Olmedo щодо кастомізації кузовів.
  • “Відкриття нових доріг”: Fiat Professional, виробник основи, який віддають перевагу виробники і клієнти в сегменті Camper Van, звертається до нових типів клієнтів з метою розширення сектора, який сьогодні становить більше 25% від ринку автодомів в Європі та продовжує зростати. 
  • З шоу-кемпером, який не виходить на ринок, Fiat Ducato відновлює свою позицію в якості найкращої основи для виробників автодомів по всій Європі.

 

Шоу-кемпер Fiat Ducato 4×4 Expedition буде представлений на Караван-салоні в Дюссельдорфі (Німеччина), найважливішій події у світі, присвяченій караванінгу і туризму на природі, який буде відкритий з 28 серпня по 6 вересня. Fiat Professional, європейський лідер у виробництві основ для автофургонів з метою конверсій транспорту для відпочинку, не міг пропустити його. Після попереднього показу в Дюссельдорфі, шоу-кемпер подорожуватиме на найважливіші спеціалізовані виставки в Пармі (Італія), Ле-Бурже (Франція) та Бірмінгемі (Великобританія).

З цим єдиним в своєму роді автомобілем Fiat Professional підтверджує своє ноу-хау і прагне відкрити нові шляхи для сегмента автодомів, який займає більше 25% ринку домів на колесах в Європі і постійно зростає. Побудований на базі для кемперів бестселера Fiat Ducato з довгою колісною базою з навісом і високим дахом, Fiat Ducato 4×4 Expedition призначений для любителів пригод, які шукають машину, яка буде високопродуктивною та спритною на дорозі і має великий, комфортний житловий простір і більшу, ніж звичайна, внутрішню висоту, яка дозволяє стояти на ногах усередині.

Ще однією сильною стороною моделі є її чудова керованість: водіння як у пасажирського автомобіля, він безпечний, приємний, пропонує відмінну видимість і комфортні сидіння.

Fiat Ducato 4×4 Expedition оснащений двигуном 2.3 150 к.с., найкращим у класі щодо ККД та викидів, Multijet II останнього покоління, і “індикатором перемикання передач” в базовій комплектації, який дозволяє знизити витрату палива. У поєднанні з повним приводом, розробленим DANGEL, це означає легко долати найвимогливіші дороги.

Зовні шоу-кемпер має два кольори фарби в двох відтінках сірого, піднятий, розширений кліренс і багато кастомізацій від Ducato Camper, таких як передній захист днища і світлодіодні денні ходові вогні. Начинку довершує передня лебідка і багажник на даху, повністю обладнаний для відпочинку в глушині і по якому можна частково ходити, тобто він може бути використаний як зручний відкритий простір на двох з половиною метрах від землі. Інтелектуальні технічні рішення посилюють його універсальність і підтверджують його сильний характер.

Партнери досконалості

Fiat Ducato 4×4 Expedition є результатом співпраці з відомими фахівцями в даному секторі: Tecnoform для інтер’єрів, Olmedo для екстер’єрів і DANGEL для системи приводу на чотири колеса.

Tecnoform є лідером в виробництві меблів для автобудинків і яхт і відомий через застосування топових матеріалів, майстерність проектування, високоякісне виробництво та найсучаснішу логістику. За останні двадцять років, Tecnoform встановив тенденції для автодомів з точки зору стилю, технологій і комфорту, і святкуватиме своє 50-річчя з Fiat Ducato 4×4 Expedition.

Дизайн інтер’єру характеризується чистими лініями, фундаментальними меблями обтічної форми і використанням високотехнологічних матеріалів для створення атмосфери для ідеального відпочинку в кінці напруженого дня під відкритим небом. В обстановці, де елегантність поєднується з практичними конструкторськими рішеннями і використанням топових матеріалів, технологія відіграє важливу роль в інтеграції дизайнерських ідей і передачі загального відчуття затишку і щастя. Наприклад, Tecnoform створив систему освітлення, вбудовану в мебельні модулі і розважальну систему останнього покоління з декількома динаміками і двома висувними телевізорами з плоским екраном. Спокушений комфорт поєднується з функціональністю комплектації для подорожі. Верх мебельних модулів оснащений свого роду «кришкою», яка елегантно приховує реальне призначення використання модулів для підвищення раціональної організації та оптимізації форм.

Експерт з повнопривідних систем компанія Dangel, з більш ніж 35-річним досвідом у цій галузі, розробила силову систему передачі 4х4 для нового шоу-компера з метою підвищення його авантюрного, нестандартного характеру. А саме, система постійного приводу на всі колеса з вискомуфтой і в поєднанні з особливо високим кліренсом і великими шинами дозволяє долати всі дорожні поверхні безпечно і впевнено.

Екстер’єр був розроблений Olmedo, компанією, де майстерність і винахідливість поєднуються, щоб задовольнити потреби самих різноманітних клієнтів. Мета OLMEDO – надання рішень для поліпшення транспортних умов і спеціальне спорядження для різних цілей, в тому числі і для людей з обмеженою мобільністю, щоб гарантувати свободу пересування, комфорт і безпеку.

Відкриття нових шляхів

Fiat Ducato 4×4 Expedition був підготовлений для клієнтів зі спортивним, авантюрним способом життя, які прагнуть до найкращого технологічного контента. Тому спорядження включає в себе тримач планшета з USB-портом, систему Radio UconnectTM NAV з інтегрованою навігаційною системою, камери заднього виду і світлодіодні денні ходові вогні. Основа для кемперів від Fiat Ducato надзвичайно еклектична і продається в декількох країнах світа. У цьому році вона виграла престижну премію Arctic Test.

Окрилений цими успіхами, автомобіль відкриває нових клієнтів і вивчає нові перспективи, пропонуючи більш екстремальне, універсальне використання. Кемпер Fiat Ducato може проїхати всюди і шукає шляхи, щоб обслуговувати клієнтів ще краще. Враховуючи важливість цього нового, зростаючого сегменту клієнтів, Fiat Professional знаходиться в щоденному контакті з власниками і виробниками автобудинків для отримання їх відзивів і аналізує ринок, щоб бути в курсі нових тенденцій і залишатися на передовій позиції. Наприклад, відвідувачам стенду Fiat Professional буде запропоновано заповнити анкету, щоб дізнатися більше про їх очікування щодо продуктів і послуг для автобудинків. Ви можете відповісти на ті ж питання, зайшовши на сайт https://www.fiatcamper.com.
Fiat Ducato: єдина основа, створена, щоб бути кемпером

Вже багато років, особливості Ducato Van є виграшними для власників автобудинків: квадратний, коробчатий задній відсік, в якому кожен сантиметр можна розумно експлуатувати, щоб використати весь доступний простір для відпочинку. Fiat Ducato має відмінний діаметр повороту, щоб полегшити маневри. Компактна передня частина і кабіна мають дуже невеликий звіс для поліпшення керованості, що дозволяє оптимізувати наявну житлову площу.

Сильною стороною моделі є її незрівнянний комфорт: безпечне, приємне водіння; зручні сидіння в стилі “капітанського крісла” з інтегрованими підголівниками, регульоване кермо з гідропідсилювачем. Нарешті, велика кількість пристроїв активної і пасивної безпеки дозволяє подорожувати зі спокійною душею.

Основа від Ducato є лідером в цьому секторі і найкращим шасі для всіх європейських виробників автобудинків: за останні 10 років більш 500 тис. сімей безпечно і впевнено подорожували і насолоджувалися своєю відпусткою в автобудинках на базі FIAT Ducato. Завдяки багаторічному досвіду за плечима, Fiat Professional пропонує повний спектр послуг, розрахованих на власників автодомів на базі Fiat Ducato, щоб підготовити їх до поїздки, обмінятися досвідом та оперативно втручатися, коли це потрібно.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті