Ducato MY 2020 обраний «Кращою базою для автобудинків 2020 року»

Ducato MY 2020 обраний «Кращою базою для автобудинків 2020 року»

Для Ducato довга серія міжнародних нагород триває безперервно: у тринадцятий раз поспіль він завоював титул «Краща база для автобудинків 2020», перевершивши відомих конкурентів. Престижне визнання присуджують читачі Promobil, спеціалізованого німецького журналу, який протягом більше 25 років є важливим довідковим матеріалом для тенденцій в сфері автомобілів для відпочинку.

При безперервному виробництві з 1981 на заводі Sevel в Валь-ді-Сангро, новий Ducato MY2020 еволюціонує, щоб максимально задовольнити потреби кожного професіонала, і база для кемперів Ducato отримує важливі новинки завжди з метою подальшого зміцнення його безперечного лідерства в секторі – за останні 10 років більше 500 000 сімей в Європі вибрали будинок на колесах на базі Ducato.

Серед основних нововведень, які приводять у захват клієнтів в сфері відпочинку, є нова автоматична коробка передач «9Speed», яка забезпечує розслаблене і приємне водіння, покращуючи продуктивність і оптимізуючи витрата палива в будь-якій ситуації. Крім того, завжди будучи однією з сильних сторін бази для кемерів Ducato, оновлюється сьогодні лінійка двигунів, пропонуючи дизельний двигун Euro 6d-TEMP об’ємом 2,3 літра, завжди серійного виробництва, міцний і довговічний, але здатний гарантувати продуктивність і автомобільний комфорт, з чотирма варіантами потужності: 120, 140, 160 і 180 к.с. Всі двигуни оснащені технологією Multijet 2, кожен двигун має певні конструктивні особливості, такі як конструкція турбокомпресора, поршні і гідродинаміка. Нарешті, доступні найсучасніші системи допомоги водієві (ADAS) для безпечних і спокійних поїздок, а також спеціальна підвіска для кемперів та довгий ряд контентів, що гарантують максимальний комфорт.

База для кемперів Ducato від Fiat Professional дійсно є «Лідером у свободі», і її лідерство підтверджується надзвичайним списком міжнародних нагород, серед яких виділяється престижний німецький титул «Краща база для автобудинків», що підтверджує довіру клієнтів до моделі Ducato як ідеальної бази для дозвілля. Не кажучи вже про те, що Fiat Professional є єдиним брендом, в якому є спеціальна команда, яка може похвалитися глибокими знаннями в світі автомобілів для відпочинку, «сертифікатом» чого є логотип «Fiat Professional For Recreational Vehicle», а також високим рівнем надання продуктів і послуг для власників автобудинків, гарантуючи клієнтам максимальний рівень гнучкості і свободи.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті