Ducato MY 2021 в 14-й раз поспіль назвали «Кращою базою автобудинків 2022» за версією читачів німецького журналу «Promobil»

Ducato MY 2021 в 14-й раз поспіль назвали «Кращою базою автобудинків 2022» за версією читачів німецького журналу «Promobil»

Ducato в чотирнадцятий раз поспіль нагороджений престижною нагородою: «Краща база автобудинків 2022», випереджаючи своїх відомих конкурентів. Читачі Promobil, провідного німецького журналу, який є основним еталоном для тенденцій у секторі автомобілів для відпочинку протягом понад 25 років, знову проголосували за Ducato.

Новий Ducato MY2021 — це вдосконалена модель, яка найкраще відповідає всім розважальним та професійним потребам, і поставляється з численними та актуальними новими розширеними системами допомоги водієві (ADAS) для подальшого покращення безпеки клієнтів житлових автофургонів.

Він також може похвалитися основними новими функціями базових версій Ducato, спрямованими на подальше зміцнення свого безперечного лідерства в цьому секторі. Протягом трохи більше десяти років понад 700 000 родин по всій Європі вибрали автобудинки на основі цього модельного ряду.

Клієнти сектору дозвілля з особливим ентузіазмом ставляться до однієї з його головних особливостей: нової 9-ступінчастої автоматичної коробки передач, яка забезпечує розслаблене та приємне враження від водіння, оптимізацію споживання палива, а також підвищення продуктивності. База автобудинків Ducato пропонує широкий діапазон потужності на основі добре відомого 2,2-літрового дизельного двигуна Euro 6d-Final. Він міцний і довговічний, але гарантує продуктивність і комфорт під час водіння з чотирма рівнями потужності: 120, 140, 160 і 180 к.с. Повна лінійка двигунів Euro 6D-Final MultiJet3 представляє адаптовані рішення для різних шляхів, якими підуть клієнти житлових автофургонів.  Нарешті, для безпечного та плавного руху в стандартну комплектацію входять найпередовіші системи допомоги при керуванні автомобілем (ADAS), спеціальна підвіска для автобудинків, а також довгий список функцій, що гарантують максимальний комфорт.

Престижна німецька нагорода «Краща база для автобудинків» підтверджує довіру клієнтів до моделі Ducato як ідеальної бази для відпочинку. Fiat Professional — єдиний бренд із відданою командою, яка може похвалитися глибоким знанням світу автомобілів для відпочинку, і це «сертифіковано» логотипом «Fiat Professional For Recreational Vehicles». Бренд також спеціалізується на продуктах та послугах для власників автобудинків, що гарантує максимальну гнучкість та свободу для своїх клієнтів.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті