Ducato, найбільш продаваний комерційний автомобіль в Європі

Ducato, найбільш продаваний комерційний автомобіль в Європі

В 2021 році Ducato виповнюється 40 років: представлена в 1981 році флагманська модель і посланник переваги марки Fiat Professional завжди була одним з найбільш шанованих комерційних автомобілів в Європі завдяки своїй універсальності, потужності двигуна і зниженню експлуатаційних витрат. Він отримав особливий подарунок від всіх своїх клієнтів – лояльність, завдяки якій він став найбільш продаваним комерційним автомобілем у всіх сегментах на європейському ринку в 2020 році, вперше за 40 років. Він отримав високу оцінку від клієнтів по всій Європі: близько 150 000 одиниць і ринкова частка 20,5%, зі збільшенням обсягів на 7,6 відсотка і на 3 відсотки ринкової частки в ситуації, коли на ринку відзначався спад.

40 років італійської історії
Майже 40 років тому Ducato зробив революцію в сегменті великогабаритних вантажівок з його переднім приводом, вантажним об’ємом і універсальністю. Виробництво почалося в 1981 році на лініях заводу Sevel (Società Europea Veicoli Leggeri – європейська компанія з виробництва легкових автомобілів) в Валь-ді-Сангро і залишається там до цього дня. Розташований в Атесса (провінція Кьети, на схід від Рима), це найбільший в світі завод з виробництва середніх і великих фургонів. У 2020 році це було перше виробниче підприємство в Італії, яке знову відкрилося після першого локдауна в умовах повної безпеки для понад 6000 співробітників.
Згодом характеристики Ducato були поступово вдосконалені, щоб зробити його еталоном у своєму класі, законодавцем моди, випущеним в більш ніж 10 000 варіантів і проданим в більш ніж 80 країнах по всьому світу. Широкий вибір варіантів кузова і ефективність шасі зробили його номером один серед виробників автомобілів спеціального призначення та автобудинків.

Ducato та будинок на колесах: виграшна комбінація
Ducato, лідер у своєму сегменті з 2014 року і найбільш продаваний комерційний автомобіль в 2020 році, є безперечним лідером в сегменті великих фургонів на 13 європейських ринках і єдиним автомобілем, створеним спеціально як база для автобудинків. За останнє десятиліття в Європі 500000 сімей вирішили подорожувати в автобудинку на базі Fiat Professional Ducato завдяки широкому вибору варіантів кузова, правильній квадратній формі вантажного відсіку, ефективності двигунів і зручності водіння як у легкового автомобіля. Базовий автомобіль Ducato для автобудинків спроектований і розроблений спільно з найбільшими європейськими виробниками транспортних засобів для відпочинку, щоб запропонувати кращі рішення для об’єднання бази з житловим відсіком. Відпустка на борту автобудинку на базі Ducato – це ідеальний вибір для поєднання пригод і свободи з безпекою і душевним спокоєм ваших власних чотирьох стін, і знову в минулому році він забезпечив повний спокій для відпочинку на свіжому повітрі, в захищеному, самодостатньому середовищі, яке легко чистити і дезінфікувати.

Нова технологія та усталені якості, спрямовані на досягнення мети «нульових викидів» за допомогою E-Ducato
З часу свого дебюту Fiat Ducato підкорив публіку завдяки своїй міцності та великій надійності. Однак, починаючи вже з першої серії, професіонали, вибравши Ducato, оцінюють його не лише за стабільність, а також за універсальність та простоту використання. Провісник нової концепції комерційного автомобіля може прийняти безперечне лідерство у своєму сегменті, що підтверджується даними про продаж більше 3 мільйонів автомобілів. Таким чином, усі ці якості, визнані широкою клієнтурою професіоналів по всій Європі, будуть працювати з нульовими викидами в повністю електричній версії Ducato. Розроблений відповідно до найвищих стандартів якості Fiat Professional, Ducato буде доступний у всіх варіантах кузова з таким же вантажним об’ємом, що і звичайний Ducato, від 10 м3 до 17 м3, і найкращим корисним навантаженням на ринку – до 1950 кг. Також будуть запропоновані різні варіанти акумуляторів з запасом ходу від 230 до 360 км у типовому міському циклі доставки, готові до викликів останньої милі.

Успіх не лише в Європі
Успіх Ducato вже закріплений в Європі, про що свідчить його новий рекорд, а глобальний посол Fiat Professional також за деякий час став найкращим в Росії, Латинській Америці, на Ближньому Востоці та в Австралії. На даний момент він продається як ефективний «світовий фургон» більш ніж у 80 країнах, у тому числі в Північній Америці як RAM ProMaster.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті