E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric»

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric»

Пройшов рік з моменту презентації прототипу E-Ducato, повністю електричного BEV (Battery Electric Vehicle), розробленого Fiat Professional в рамках його руху до автомобілів з нульовим рівнем викидів. Протягом року, незважаючи на всі труднощі, пов’язані з надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров’я в останні кілька місяців, розробка нової моделі Fiat Professional тривала за допомогою засобів імітаційного моделювання. Торговий персонал Fiat Professional взяв участь в поглиблених віртуальних заняттях Virtual Classroom, щоб ознайомитися з новим фургоном, який тепер готовий до виходу на ринок в рамках пілотних проектів з вибраними клієнтами.

E-Ducato – це результат розширеної серії вимірювань і випробувань, в якій враховуються всі показники використання різними типами клієнтів, а також динамічні аспекти, аспекти навантаження і впливу на навколишнє середовище. «Всесвітній день навколишнього середовища» сьогодні – це ідеальна можливість зосередитися на новому 100% електричному вирішенні для автомобіля, який на 100% Ducato, і покликаний гарантувати майбутню стійкість мобільності і бізнесу. Абсолютно новий електромобіль скоро приєднається до Ducato Natural Power, який працює на метані, як пропозиція альтернативних силових установок, щоб відповісти на виклики ринку.

Візуальне представлення революції: новий логотип

E-Ducato лого - фото | FiatProfessional

Щоб ознаменувати початок цієї нової електричної ери, логотип, створений Центром стилю FCA, дебютує як символічний союз між майбутнім і теперішнім бестселера. Сам логотип складається з двох окремих елементів: буква «Е» в синьому кольорі – колір, традиційно асоціюється з інноваціями і стійкістю, якому передує літера «D» для Ducato з матового срібла зверху, щоб підкреслити сильний, впізнаваний характер автомобіля, якому не потрібен прожектор для того, щоб сяяти. Цей 100% електричний фургон відкриває нову главу в славній історії Ducato, легенди, що вперше з’явилася 39 років тому, життя якої постійно підтримують комерційні успіхи і новаторські технології. «100% Electric, 100% Ducato» – це логотип «E-Ducato», який є наочним представленням революції, яка приведе бренд до мобільності майбутнього. Електрична версія Ducato стане флагманом Fiat Professional в забезпеченні електричної мобільності і, головне, в переході від «вибору автомобіля» до «вибору мобільності» під впливом особливих економічних чинників, пов’язаних з тим, що увага в підході до покупки автомобіля переходить від «Загальної вартості володіння» до «Загальної вартості мобільності». Таким чином, Fiat Professional більш ніж коли-небудь демонструє свою повну відданість розробці транспортних засобів, які повністю відповідають вимогам клієнтів.

Розроблено професіоналами за допомогою професіоналів

Розробка E-Ducato включала в себе більше одного року дорожніх вимірювань для аналізу більше 28 000 підключених автомобілів. Вимірювання з точки зору клієнтів були виконані спеціально створеною командою професіоналів на автомобілях з двигунами внутрішнього згоряння, які пройшли більше 50 мільйонів кілометрів, щоб врахувати всі показники, що стосуються клієнтського користування, динаміки, навантаження і екологічних факторів. Аналіз був сфокусований на пробіг, гнучкість моделі для відповідності до будь-якого виду завдань, витрату палива, експлуатаційні якості автомобіля і температуру. За допомогою такого підходу Fiat Professional прагне пропонувати комплексні рішення в області електричної мобільності. Приймаючи аналіз потреби в енергії в якості відправної точки, ці рішення будуть не тільки охоплювати кожну окрему задачу, вони також будуть давати відповіді на питання, починаючи від транспортного засобу і закінчуючи інфраструктурою, не кажучи вже про весь спектр повсякденних послуг, все більше і більше затребуваних новою перспективною мобільністю. Окрім повної лінійки версій, E-Ducato також пропонує модульні варіанти щодо розміру акумулятора, з діапазонами в типовому міському реальному циклі пробігу від 200 до понад 330 км при стандартних умовах навколишнього середовища, в залежності від акумуляторного блоку і конфігурацій зарядки. У нього також відмінні робочі характеристики: швидкість обмежена до 100 км/год для покращеного поглинання енергії, максимальна потужність 90 кВт і максимальний крутний момент 280 Нм. Новий електричний двигун також не обмежує сильні сторони Ducato: кращий в своєму класі завантажувальний об’єм від 10 до 17 м3 при такому ж кращому в своєму класі корисному навантаженні до 1950 кг. Більш того, E-Ducato на 100% пов’язаний з ексклюзивним набором функцій, які відповідають професійним вимогам і вимогам електрифікації будь-якого типу клієнтів, від службових машин до значних парків з корпоративною системою управління.

Тому Fiat Professional використовує всю свою технологічну спадщину і досвід для розробки електричної версії свого бестселера. Ми поважаємо потреби всіх професійних користувачів в ім’я інновацій, продуктивності і гнучкості, у відповідності з мантрою Ducato «більше технологічності, більше ефективності, більше цінності», пропонуючи клієнтам версію «з нульовими викидами» самого економного і універсального фургона на ринку.

Флагман без обмежень

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric» - фото | FiatProfessional

Новий E-Ducato безкомпромісний: 100% Ducato, 100% Electric. Таким чином, він стане флагманом Fiat Professional в області електричної мобільності і, перш за все, в переході від «вибору автомобіля» до «вибору мобільності» під впливом особливих економічних чинників, пов’язаних з тим, що увага в підході до покупки автомобіля переходить від «Загальної вартості володіння» до «Загальної вартості мобільності».

Комплексне навчання для нового процесу продажів

Таким чином, професійний досвід роботи з E-Ducato може початися ще до того, як можна буде сісти за його кермо – Fiat Professional організував навчальні дні в лютому спеціально для торгового персоналу, в якому взяли участь 265 торгових агентів і менеджерів з 124 дилерських центрів на основних ринках. Дорожні випробування, організовані як подорож по місту, також проводилися на трасі Балокко з акцентом на нові повністю електричні режими водіння. Також був детально розглянутий новий порядок сертифікації WLTP і його вплив на сектор переобладнаних автомобілів. Були проведені презентації для деяких з них: від мобільних майстерень і рефрижераторів до пасажирських автомобілів, щоб підкреслити універсальність, яка завжди була однією з сильних сторін Ducato Fiat Professional.

Віртуальний тренінг: від розробок у навчанні до розвитку бізнесу

З огляду на нинішні завбачливі заходи соціального дистанціювання, Fiat Professional продовжив навчання у віртуальному форматі: розвиток навчання, як і E-Ducato, є розвиток в бізнесі. Кожен віддалений сеанс був присвячений глибокому вивченню продукту, також і в світлі підготовки до інших заходів. Технічні специфікації і лінійка E-Ducato обговорювалися детально, з особливою увагою до його інноваційних аспектів. Всі віртуальні заняття мали шалений успіх і старанне відвідування. Наприклад, в них вже брали участь 310 учасників з Німеччини, 120 з Польщі та 210 з країн, що не входять в EMEA, в той час як онлайн-навчання скоро почнеться на інших європейських ринках, в тому числі в Іспанії, Франції та Великобританії. Щоб продовжити свій шлях на ринок, E-Ducato незабаром буде проходити екстенсивні спеціальні польові випробування з боку клієнтів-партнерів в нормальних робочих умовах експлуатації. Ось так E-Ducato готується до запуску на ринок, який повинен відбутися в найближчі кілька місяців, з відкриттям замовлень на основних європейських ринках в якості першого етапу.

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric» - фото | FiatProfessional

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric» - фото | FiatProfessional

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric» - фото | FiatProfessional

E-Ducato, нова модель від Fiat Professional: «100% Ducato, 100% Electric» - фото | FiatProfessional

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті