Fiat Fullback є генеральним спонсором з мотокросу MxGP Великобританії

Fiat Fullback є генеральним спонсором з мотокросу MxGP Великобританії

Fiat Fullback є генеральним спонсором з мотокросу MxGP Великобританії - фото | FiatProfessional

Новий Fiat Fullback є генеральним спонсором гонок MxGP Великобританії, які проходять на захоплюючій трасі MatterleyBasin в місті Вінчестер 18 і 19 червня. Гран-прі, отже, буде називатися «Fullback MxGP of Great Britain» і впізнаваність бренду Fiat Professional буде і далі зміцнюватися, підкреслюючи виграшні риси цієї марки, модельний ряд якої розвивається знаповненням пропозиції, яке все більше орієнтується на потреби бізнесу.

Новий пікап Fiat Professional – це новий «WorkHero», створений для реальних потреб бізнес-клієнтів, але в змозі, при необхідності, також задовольняти потреби повсякденного життя. Fullback може похвалитися сміливими спортивними пропорціями, завдяки своїй кабіні, нахиленій вперед і зменшеному переднього звису.

Передня частина відрізняється наполегливим стильним виглядом в італійському характері відповідно до нового фірмового стилю бренду. Він поставляється з 2,4-літровим турбодизельним двигуном з прямим уприскуванням СommonRail з двома варіантами потужності і крутного моменту: 150 к.с. (113 кВт) з 380 Нм або 180 к.с. (133 кВт) з 430 Нм. Він також матиме коробки передач двох типів: шестиступінчасту механічну коробку або п’ятиступінчасту автоматичну коробку і два приводи, задній або повний.

Fiat Fullback є генеральним спонсором з мотокросу MxGP Великобританії - фото | FiatProfessional

Комерційні автомобілі Групи FCA будуть надавати технічну підтримку чемпіонату світу з мотокросу FIM MotocrossWorldChampionshipMxGP протягом сезону 2016 року в якості офіційного спонсора, а також в якості генерального спонсора ще вдвох гонках – в Бельгії і Мантуї (Італія)– ​​на додаток до Великобританії. Це партнерство, засноване на таких цінностях, як пристрасть, завзятість і динамізм, які є загальними для світу мотокросу і Fiat Professional, особливо в такий відповідальний рік, наповнений новинками продукції і важливими викликами, що стоять перед брендому постійному розвитку.

ДоменікоГостолі, керівник Fiat Professional в регіоні EMEA, заявив: «Для нашого бренду, це більше, ніж просто спонсорство – Fullback є зіркою нашого асортименту, а завдяки мотокросу, ми зможемо підкреслити спортивний характер бренду і позашляхові можливості нашого пікапа».

Fiat Fullback є генеральним спонсором з мотокросу MxGP Великобританії - фото | FiatProfessional

На кожному європейському етапі чемпіонату світу з мотокросу, Fiat Professional матиме виставковий майданчик, де можна буде оглянути весь модельний ряд. Крім того, новий Fullback є головною діючою особою офіційного чемпіонату світу FIM MotocrossWorldChampionshipMxGP, демонструючи в кожній гонці всі свої плюси з точки зору комплектації, розмірів і двигунів. Повний привід також може впоратися з будь-якою місцевістю, так само, як і байк для мотокросу. Пікап від Fiat Professional був створений для задоволення реальних потреб професійних клієнтів, але також показав виняткову професійну гнучкість після закінчення роботи, що робить його придатним для всіх видів застосування, відповідно до філософії Fiat Professional.

Fiat Professional також організував фотоконкурс «Мотокрос і вдома на колесах», що дозволить двом щасливим переможцям отримати чотири пропуску в паддоки на MxGP Франції, Великобританії і Ломбардії (Італія), а також пропуск в «Житловий район», щоб пожити на борту будинку на колесах на базі фургона FiatDucato, поруч з пілотами.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті