Fiat Professional – титульний спонсор змагань Motocross MxGP Бельгії

Fiat Professional – титульний спонсор змагань Motocross MxGP Бельгії

Після захоплюючої гонки в кінці минулого тижня в Локеті, Чехія, вистава на двох колесах набирає обертів в чотирнадцятому раунді чемпіонату світу з мотокросу FIMMotocrossWorldChampionship, який пройде 30 і 31 липня на самій непоступливій в світі пісочній трасі в Ломмелі, Бельгія.

Fiat Professional буде титульним спонсором змагань, які в цей раз будуть називатися «Fiat Professional MXGP Бельгії». Уже втретє Fiat Professional виконує цю престижну роль після того, як новий Fullback відзначився на етапах в Великобританії і Ломбардії в Італії. Не випадково, Fullback в центрі уваги офіційного чемпіонату світу з мотокросу FIMMotocrossWorldChampionship, де в кожному заїзді буде демонструвати всі свої сильні сторони з точки зору комплектації, розмірів і двигунів.

Плідні відносини між Fiat Professional і чемпіонатом світу FIM MotocrossMxGP зміцнюються все більше. Дві марки, які є виразом високої майстерності в своїх відповідних сферах дії, діляться своїми непідробними цінностями, такими як ентузіазм, рішучість і динамізм, які також є складовими перемоги і які автомобільний бренд повністю присвятив комерційним автомобілям, з якими представить в 2016 році свою нову продукцію, з ще більшою орієнтацією на клієнтів і рішучістю відкрити нові напрямки на світовому ринку.

Чемпіонат світу з мотокросу FIMMxGPMotocrossWorldChampionship знову пройде в Європі, в Швейцарії і Голландії, і для кожного етапу у Fiat Professional буде виставкова площа, де можна буде побачити весь новий модельний ряд, і зокрема, вантажний пікап Fullback, створений виходячи з реальних потреб професійних клієнтів, який готовий вирішувати з однаковою легкістю будь-які повсякденні завдання.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті