Fiat Professional є офіційним партнером чемпіонату з мотокросу FIM World MXGP в черговий раз

Fiat Professional є офіційним партнером чемпіонату з мотокросу FIM World MXGP в черговий раз

Для Fiat Professional 2017 рік стартує з поновлення престижного партнерства, яке дозволить побачити бренд учасником чемпіонату світу з мотокросу MXGP, який розпочнеться 25 лютого на трасі Losail Circuit в Катарі. Чемпіонат буде проходити з лютого по 1 жовтня на 20 трасах в Європі, США, Катарі, Таїланді, Аргентині та Мексиці. Кожні перегони привертають десятки мільйонів глядачів по всьому світу, які стежать за змаганнями через засоби масової інформації.

В рамках цього партнерства під час змагань публіка зможе захоплюватися машиною з лінійки Fiat Professional, яка буде головним героєм з самого старту в своїй повній комплектації «full liner» і в змозі вирішувати проблеми зростаючої конкуренції на ринку. Повноважним послом для цього союзу між двоколісними і чотирьохколісними машинами буде Тоні Кайролі, італійський спортивний символ і восьмикратний чемпіон світу в цій спеціальності, який посів друге місце за підсумками минулого сезону. Партнерство між Fiat Professional і чемпіонатом світу FIM MXGP з мотокросу засноване на справжніх, спільних цінностях, таких, як ентузіазм, рішучість і самовідданість. Ті ж ідеали розділяє і Тоні Кайролі, який готується прийняти участь в чемпіонаті з мотокросу нинішнього сезону як завжди з його легендарними завзятістю і мужністю, демонструючи націленість Fiat Professional на боротьбу. На хвилі успіхів, досягнутих в 2016 році. Fiat Professional готується прожити 2017 рік на повну котушку і буде готовий до будь-яких викликів ринку.

Fullback буде «головним продуктом» офіційного автопарку чемпіонату світу FIM MXGP з мотокросу та, таким чином, буде мати можливість показати всі свої якості з точки зору комплектації, розмірів і двигунів. Fullback – це відповідь на реальні потреби професійних клієнтів, але при цьому він демонструє велику універсальність і після закінчення робочого дня, що робить його придатним для будь-якого використання, відповідно до філософії бренду.

До нього приєднається і справжній законодавець мод Fiat Ducato, який буде як у себе вдома на такому глобальному заході, як чемпіонат світу FIM з мотокросу. Бестселер від Fiat Professional буде демонструвати всю свою універсальність, як перевізник пасажирів, перевізник вантажів і в якості пересувної майстерні на службі гонщиків і всіх інших на трасах.

Будинки на колесах, які представляють ще одну сильну сторону бренду, також будуть продемонстровані під час змагань: Цікаво, що за останні два роки, три з чотирьох кемперів, що продаються в Європі, зроблені на основі Ducato. Крім того, читачі спеціалізованого німецького журналу PROMOBIL назвали Ducato «Кращою базовою машиною для автобудинків 2017 року», що підтверджує лідерство моделі в цьому важливому секторі.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті