Fiat Professional на виставці Camper Exhibition 2016 в Пармі

Fiat Professional на виставці Camper Exhibition 2016 в Пармі

З 10 по 18 вересня в місті Парма пройде автосалон Camper Exhibition 2016, найбільш важлива виставка в Італії і друга за значимістю в Європі, присвячена світу «караванінга», за участю Fiat Professional – павільйон 3, стенд A048 –впевненого лідера галузі автомобілів, переобладнаних для відпочинку. В якості міжнародної вітрини, яку щорічно приймає інноваційний виставковий район Парми, цей салон стає місцем зустрічі для компаній-виробників і операторів, а також для багатьох ентузіастів і тих, хто просто відчуває певнузацікавленістьв туризмі на природі. У центрі прожекторів будуть пікап Fullback, універсал Talento (категорія 2Р, LCV) і шосте покоління Ducato.

Дійсно бестселер від Fiat Professional залишається ідеальною відповіддю для любителів туризму на пленері. Довгий список опцій кузовів, квадратна і прямокутна форма багажного відсіку, ефективне шасі і стиль водіння, як у легкового автомобіля, зробили базу кемперівDucato найкращим вибором для основних європейських виробників автобудинків.
Озирнутися на свою історію в технічному плані також означає простежити еволюцію відпусток в автобудинках. Сьогодні нові двигуни Euro 6 Multijet2 є кращими в своєму класі потужності з точки зору ефективності використання палива і забезпечують високий крутний момент на низьких оборотах, істотну особливість для водіїв будинків на колесах. Двигуни Multijet2 потужністю 130, 150 і 180 к.с. також доступні з роботизованою коробкою передач «ComfortMatic» для спокійного стилю водіння. На додаток до постійних поліпшень, які вносяться в Ducato, що також підтверджує себе в якості ідеальної бази для сегмента автофургонів-кемперів, бренд також пропонує широкий спектр комплексних рішень і спеціалізованих послуг, створених за допомогою Mopar, щоб забезпечити безтурботну подорож. Так, знаходиться за кермом авто будинку Ducato означає мати більш технологічні і екологічно чисті двигуни, комфорт, широкий спектр послуг та спокій.
З Ducato відпочиваючі можуть насолоджуватися свободою водіння без проблем, прямим і захоплюючим контактом з природою і розкішної можливістю вибирати, коли і де насолодитися привалом в дорозі: ось складові способу життя, який пропонують транспортні засоби для відпочинку.

СтендFiat Professional – Ducato

На стенд ібудуть виставлені різні типи Ducato, кожен з яких може бути перетворено в інший тип кемпера, а також там будуть представлені приклади нового Fullback і Talento, доказ повноти модельного ряду Fiat Professional, який в даний час є більш ніж коли-небудь брендом з «повною лінійкою».
Більш конкретно,публіка матиме можливість помилуватися зразком 4,4-тонногоDucatoCabSpecial L3H1, оснащеного двигуном 2.3 Multijet 150 к.с. і механічною 6-ступінчастою коробкою передач. Він має широкий спектр обладнання, призначеного для безпечного, комфортного відпочинку на пленері: світлодіодні денні ходові вогні, протитуманні фари, електричні бічні дзеркала з обдувом, 16-дюймові легкосплавні колісні диски, лакофарбове покриття з сірого металіка з відповідними бамперами, чорний захист днища, що гармонує з ободами фар і передньою решіткою радіатора, збільшену до 1,98 м колію. Всередині передня панель Techno, шкіряне кермо з вбудованими елементами управління, шкіряний важіль перемикання передач, поворотне «капітанове крісло» і підставки для чашок. Пасажири зможуть скористатися автоматичною системою клімат-контролю, зручними обмежувачем швидкості та круїз-контролем, паливним баком, який тепер вміщує 125 літрів, і фітингами, призначеними для кріплення задньої відеокамери. У кабіні є USB-порт з підзарядкою 12 V і радіо з Bluetooth. Антена вбудована в зовнішнє дзеркало заднього виду. Машина також добре обладнана з точки зору безпеки, в ній є подушки безпеки на сидіннях водія і пасажира, система ESC з ABS і EBD; LAC (система адаптації до навантаження), HBA, система протидії перекидання і HillHolder. Таке ж обладнання надається в 4,25-тонному L2H1 DucatoCabSpecial. Під його капотом 130-сильний двигун 2.3 Multijet2 з шестиступінчастою механічною коробкою передач. 4,4-тонний Ducato має 6-ступінчасту роботизовану коробку передач «ComfortMatic» в парі з двигуном 2,3 Multijet2 150 к.с. Більш потужний 180-сильний двигун 2.3 Multijet2 можна побачити на 4,4-тонному автомобілі-шасі без кабіни.

Fullback

Fullback в сріблясто-сірому покритті – це машина з подвійною кабіною, оснащена 2,4-літровим турбодизелем двигуном з прямим уприскуванням CommonRail, який розвиває потужність 180 к.с. і 430 rpm крутного моменту. Цей двигун має легкий алюмінієвий блок циліндрів і турбонагнітач із змінною геометрією та інтеркулером, що забезпечує максимальну ефективність. Він йде в парі з механічною 6-ступінчастою коробкою передач і повним приводом, що є сильною стороною автомобіля і ідеальним рішенням для тих, хто хоче пересуватися легко і безпечно, навіть в самих тяжких умовах. Новий пікап поставляється з електронним селектором, який дозволяє включати привід на чотири колеса в «частковому» або «повному» режимі.

Є чотири режими водіння: один з приводом на 2 колеса (2WD) для більш розслабленого стилю водіння і три повнопривідних режими (4WD), кожен з яких підходить для різних стилів водіння і місцевості, від слизьких доріг до екстремальних позашляхових маршрутів. Салон автомобіля на виставці демонструє і повну функціональність машини, і комфорт і елегантність висококласного SUV. Передня панель базова, але ретельно продумана: вона міцна і ергономічна, а також має приємні на дотик елементи, такі як хромовані вставки на приладовій панелі і рульовому колесі, де знаходяться кнопки управління радіосистеми. Оббивка виконана з чорної шкіри, з підігрівом і електричним регулюванням сидіння водія. Fullback має особливо різноманітний, з усіх точок зору, асортимент обладнання. Для забезпечення безпеки, базова комплектація включає в себе систему ABS з EBD, TSA (система, яка підвищує стійкість під час буксирування), LDW (попередження про відхід зі смуги руху), сім подушок безпеки (фронтальна, бічна, шторка і для колін водія) і круїз-контроль з обмежувачем швидкості. Варто згадатиі про бі-ксенонові фари і передні протитуманні фари із світлодіоднимивогнями денного світла (DRL). До елементів інтер’єру, спеціально призначеними для забезпечення комфорту і технологічності, відносяться шкіряні сидіння, мульти-інформаційний дисплей з регульованим підсвічуванням приладів, шкіряне кермо і важіль перемикання передач, двозонний автоматичний клімат-контроль, електронна система управління приводом на чотири колеса, центральний замок з подвійним дистанційним керуванням. Інформаційно-розважальне обладнання включає в себе DAB CD/MP3 радіо з 6-дюймовим сенсорним екраном, Bluetooth і USB-порт. Зовні виділяються 17-дюймові легкосплавні диски, бічні трубчасті розширювачі арки крила, темне скло на противагу хромованим деталям на ручках і обтічниках дзеркал. Крім того, Fullback – це відмінна платформа, на якій можна обладнати житлове приміщення і отже перетворити його в компактний і інноваційний будинок на колесах. Користувач отримує таким чином вигоду «два в одному»: комерційний автомобіль і транспорт для відпочинку на природі.

Talento

Talento, представлений на виставці в Пармі має довгу колісну базу і низький дах: це версія шатл, спеціально розроблена для висококласного пасажирського транспортного засобу, і, завдяки своїм шести шкіряним сидінням, другому ряду, який складається з обертових стільців, і підлозі з направляючими і ABS покриттям, він повністю відображає всю універсальність цього нового автомобіля. Він обладнаний фірмоюФокачча, провідною компанією в своїй галузі. Talento також підходить для переобладнання в рекреаційний транспортний засіб і розрахований на новий тип клієнтури, якій потрібен автомобіль, що може використовуватися для перевезення пасажирів і вантажів по буднях, але перетворитися в транспорт для відпочинку у вихідні дні або у відпустці.

В цілому, він унікальний завдяки своїй видатній універсальності і здатності адаптуватися до найрізноманітніших потреб клієнтів. Його дуже символічна назва викликає в уяві безумовні якості машини і уявлення про вартість, будучи назвоюстаровинної монети, відповідно до традиції Fiat Professional. Зовні Talento компактний і добре складний: видовжене вперед вітрове скло відмінно гармонує з коротким капотом, надаючи передній частині одночасно імпресію і динамізм. Горизонтальна конструкція, з її чистими, сміливими формами, повністю відповідає стилю нової лінійки Fiat Professional і дозволяє збільшити ширину і вантажомісткість машини, про що свідчить квадратна задня частина салону, забезпечуючи при цьому відчуття динамічності і стабільності. Деякі з примітних особливостей нової моделі включають в себе: передній бампер в трьох варіантах (чорний, напів-пофарбований або пофарбований в колір кузова), передня решітка і стрижні пофарбовані в чорний або сріблястий металік, горізонтальная смуга передньої решітки пофарбована в сріблястий металік. Ексклюзивні світлодіодні денні ходові вогні за запитом можуть бути також вбудовані в бампери. Зовнішній вигляд Talento завершують його 16-дюймові ковпаки коліс і 17-дюймові легкосплавні диски (сірі або чорно-матові з кольоровими вставками з алмазним шліфуванням).

Інтер’єр Talento розроблений, щоб забезпечити максимальний комфорт і ергономічність, що демонструють профільні сидіння, які забезпечують, щоб усі пасажири сиділи комфортно, а також зручність розташування керма і елементів управління на ньому, що робить щоденне водіння більш розслабленим і безпечним.Елегантність і увага до деталей підкреслюються ще трьома видами внутрішньої обробки, які доступні в залежності від рівня комплектації: «CarbonBlack»–чорна передня панель і тканинна обшивка; «TechnoSilver»– чорна передня панель і приладова панель сріблястого кольору; і, нарешті, «LivingBrown»– чорна/коричнева передня панель і глянцево-чорне оздоблення з хромованими вставками.

Talento доступний в двох різних конфігураціях колісної бази, з двома видами загальної маси (1 або 1,2 тонни) і чотирма типами двигунів: 95-сильний Multijet 1.6 Turbo, 120-сильний Multijet 1.6 Turbo, Ecojet S & S 1.6 TwinTurbo з 125 л. с. і 320 Нм і Ecojet S & S 1.6 TwinTurbo з 145 к.с. і 340 Нм.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті