Тріумф Хорхе Прадо в Імолі

Тріумф Хорхе Прадо в Імолі

Для Хорхе Прадо Європа ще раз підтверджує себе як територія, яка приносить радість: він перемагає на Гран-прі Італії в Імолі, вінчаючи сезон після перемоги на чемпіонаті світу MX2.
Іспанський пілот – це виконана обіцянка, і він народжений, щоб бути професіоналом. Він вже з року в рік бив усі рекорди молодості в мотокросі, і тепер, у сімнадцять років, виграв чемпіонат світу MX2. Ця перемога є лише відправною точкою для вирішення нових завдань. Його буде супроводжувати на його нелегкому шляху до успіху Fiat Professional, особистий спонсор гонщика, разом з Fullback Cross, пікапом лінійки Fiat Professional і Ducato 4×4, повнопривідним, позашляховиком, який розширює можливості використання Ducato як для роботи, так і для відпочинку.

У Хорхе Прадо дуже молодий вік, рано набуті навички, і на його стороні такі цінні якості, як самовідданість, рішучість і динамізм. Ці спільні ідеали є основами партнерства з Fiat Professional, що дозволило йому закріпити свою присутність на чемпіонаті MXGP. Бренд уже є офіційним спонсором заходу і співпрацює разом з 9-кратним чемпіоном світу Тоні Кайролі. Вчора, у 70-ту річницю першої міжнародної гонки в Італії, що відбулася в Парко делле Акве Мінерали в Імолі, Хорхе Прадо привів у захват багатьох уболівальників, які прийшли на трасу, побудовану між Паддоком і легендарною Колліна делла Рівацца. Траса складна, але здатність долати будь-які типи рельєфу – ще одна особливість, яку Хорхе Прадо розділяє з Fullback Cross і Ducato 4×4 – жорсткими машинами, обладнаними для забезпечення максимальної продуктивності в будь-яких умовах, навіть на пересіченій місцевості з повним навантаженням. «Це неймовірно», – прокоментував молодий іспанський гонщик, коли його запитали про його успіх. – «Вся моя напружена робота і самовідданість окупилися, і я здійснив свою мрію. Я хочу подякувати всім, хто довіряв мені і хто допоміг мені на цьому шляху».

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті