Тріумф Тоні Кайролі на «Fiat Professional MXGP» в Ломбардії

Тріумф Тоні Кайролі на «Fiat Professional MXGP» в Ломбардії

Fiat Professional бере участь в урочистостях Тоні Кайролі, справжнього символу італійського спорту і дев’ятикратного чемпіона світу, який виграв на захоплюючій трасі Оттобіано в провінції Павія одинадцятий раунд чемпіонату світу FX Motocross MXGP 2018. Тепер загальний рейтинг сицилійського водія становить 474 бали. Цей успіх має особливий смак, тому що він був завойований в Оттобіано, на знайомій домашній трасі, яку чисельні вболівальники зігріли бурхливими оваціями.

Поруч з володарем титулу і бренд Fiat Professional. Партнерство між Fiat Professional і FIM Motocross World Championship MXGP засноване на спільних цінностях – ентузіазм, рішучість і постійна самовіддача – втілених Тоні Кайролі, який завжди демонструє на чемпіонатах з мотокросу велику завзятість і мужність, що відображає і підхід Fiat Professional до подолання викликів, представлений машинами «product heroes» офіційного парку чемпіонату. Йдеться про Fullback Cross і Ducato 4×4: пікап Fiat Professional міцний, надійний і з високою вантажопідйомністю – він може взяти на борт понад тонну і буксирувати масу більше трьох тонн. Крім того, завдяки чотириколісному приводу і електронному селектору 4WD він може легко впоратися з самою складною місцевістю і витримати дуже інтенсивні навантаження, такі як траса по бездоріжжю з повним навантаженням, зберігаючи таку ж маневреність, що й Тоні Кайролі на будь-якій трасі.

Ducato 4×4 – це повнопривідний «всюдихід» постійного типу з двома роздавальними коробками і центральною муфтою в’язкості в автоматичному режимі. Цей пристрій забезпечує правильний розподіл крутного моменту між передніми і задніми колесами, оптимізуючи тягу в умовах бруду, снігу та піску. Крім того, Ducato 4×4 володіє всіма характеристиками міцності і продуктивності, необхідними для подолання позашляхових маршрутів, з комплектацією, яка дозволяє максимально використовувати корисне навантаження.

Турин, 18 червня 2018р.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті