У Генуї пройде третій етап туру, присвяченого чоловічому здоров’ю

У Генуї пройде третій етап туру, присвяченого чоловічому здоров’ю

З 25 по 27 травня в столицю Лігурії прибуде захід, організований для підвищення обізнаності про важливість профілактики в боротьбі з раком. У турі беруть участь фонд Умберто Веронезі, автомобілі Ducato від Fiat Professional і урологи Фонду SIU Urologia Onlus

Триває національний тур, присвячений здоров’ю чоловіків (SAM), разом з Фондом Умберто Веронезі, Fiat Professional з універсальними Ducato і урологами, що входять до складу SIU Urologia Onlus Foundation. Ця ініціатива виникла з прагнення донести до чоловіків різного віку важливість профілактики в боротьбі з раком.

Після заїзду в Турин і Верону, де пройшло в цілому майже 200 безкоштовних відвідувань, пересувна виставка прибуває до Генуї, точніше 25 і 26 травня, з 10.00 до 18.30, за адресою вулиця Фрате Оліверіо №2, а потім в понеділок 27 травня переміститься в дилерський центр Spazio на вулиці Понте Каррега № 34R, з 10.00 до 18.30. Головними героями будуть два Ducato, спеціально обладнані і в особливому кольорі кузова, де публіка зможе скористатися безкоштовними медичними консультаціями. Крім того, у генуезького дилера також буде можливість замовити техогляд вашого автомобіля за допомогою фахівців Mopar – бренду FCA, який займається запчастинами і післяпродажними послугами для всіх автомобілів Групи.

Після зустрічі в Лігурії два Ducato продовжать свій шлях в Болонью, щоб рішуче підтвердити девіз заходу: «Захисти те, що любиш, вибери шлях профілактики». Для отримання додаткової інформації про наступні етапи, відвідайте веб-сайт Фонду Умберто Веронезі: https://bit.ly/2DNrdR5.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті