Шістнадцята перемога поспіль в опитуванні читачів «Promobil»: FIAT Professional Ducato визнано «Базовим автомобілем для будинків на колесах 2024 року»

Шістнадцята перемога поспіль в опитуванні читачів «Promobil»: FIAT Professional Ducato визнано «Базовим автомобілем для будинків на колесах 2024 року»

FIAT Professional Ducato продовжує свою переможну серію: вже шістнадцятий раз поспіль читачі галузевого журналу «Promobil» визнали цю успішну модель «Кращим базовим автомобілем для будинків на колесах року». Щорічний вибір читачів німецького журналу вже понад чверть століття є важливим орієнтиром для визначення тенденцій у сфері транспортних засобів для відпочинку.

Сектор автомобілів для відпочинку є довгостроковим і стратегічним бізнесом для FIAT Professional, а базові автомобілі для будинків на колесах складають значну частку в загальному обсязі виробництва Fiat Ducato. Престижна нагорода «Кращий базовий автомобіль для будинків на колесах 2024 року» переконливо підтверджує довіру клієнтів до FIAT.

Професійний Ducato як ідеальний компаньйон для відпочинку. Читачі Promobil могли вибирати з 270 серій будинків на колесах, розділених на 10 різних категорій, а в якості базового автомобіля було номіновано 23 автомобілі.

Наріжним каменем успіху Ducato є стратегія проектування автомобіля як платформи для розширення вже на етапі розробки. Він раціональний і професійний, коли мова йде про бізнес, але гнучкий і еклектичний для рекреаційного використання. З деяких пір Ducato, окрім того, що пропонує мандрівникам великий комфорт, може бути оснащений додатковими електронними системами допомоги водієві (ADAS). До них відносяться система екстреного гальмування, система утримання в смузі руху, система розпізнавання дорожніх знаків, система попередження про сонливість водія та інтелектуальна система контролю швидкості. FIAT Professional Ducato виробляється на заводі Atessa у Валь-ді-Сангро (поблизу Пескари, Італія) вже понад 40 років.

Сьогодні спільнота власників будинків на колесах на колесах Ducato налічує понад 1 мільйон членів, які подорожують по всій Європі. Щоб користувачі Ducato могли спокійно насолоджуватися своєю відпусткою, FIAT Professional вже багато років пропонує безкоштовну телефонну службу допомоги ексклюзивно для власників будинків на колесах у більш ніж 50 країнах світу 15 мовами. Вона допомагає при поломках, а також з будь-якою інформацією. Доступ до деяких послуг можна отримати через веб-сайт https://www.fiatcamper.com.

 

Турин, 15 січня 2024 р.

Потрібна допомога? Спілкуйтеся з нами в чаті